Lacul Titan, accesibil pentru persoanele cu dizabilități. Zona va avea pontoane și caiace special adaptate

  • Lacul Titan, din parcul IOR, va deveni primul parc accesibil persoanelor cu dizabilități din București.
  • Atât campioni olimpici, cât și sportivi de performanță, vedete și persoane publice vor vâsli în caiace adaptate.
  • Inițiativa „Spre Normalitate în Caiace Adaptate” a fost implementată de către Caiac Smile, care își propun să  faciliteze accesul persoanelor cu dizabilități în  sălile de sport și  spațiile recreaționale.

Lacul Titan, din parcul IOR, va deveni primul parc accesibil persoanelor cu dizabilități din București. Inițiativa „Spre Normalitate în Caiace Adaptate” a fost implementată de către Caiac Smile, care își propun să  faciliteze accesul persoanelor cu dizabilități în  sălile de sport și  spațiile recreaționale.

Evenimentul, care marchează modernizarea și adaptarea lacului la standardele internaționale, va avea loc astăzi de la ora 14.00. Evenimentul este organizat de Asociația Caiac Smile, în colaborare cu Primăria Sectorului 3 al Capitalei și organizația Kayak Champions.

“Sâmbătă, vor da startul maratonului distracției și vor vâsli spre normalitate, în caiace adaptate, campioni olimpici, sportivi de performanță, personalități publice și vedete. La eveniment, vor participa și sute de persoane cu nevoi speciale și copii din centrele de plasament din București“, spun organizatorii evenimentului.

Atât campioni olimpici, cât și sportivi de performanță, vedete și persoane publice vor vâsli în caiace adaptate. La eveniment, vor participa și sute de persoane cu nevoi speciale, copii din centrele de plasament din București.

Citește și:

The post Lacul Titan, accesibil pentru persoanele cu dizabilități. Zona va avea pontoane și caiace special adaptate appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Radu Elena

Previous post Inteligența artificială, folosită în operațiile pe creier. Neurochirurgii îmbrățișează inițiativa
Next post Personajele Pokemon devin parteneri Van Gogh. Muzeul din Amsterdam va avea expoziții cu tema celebrului desen animat