George Clooney scoate la vânzare vila de pe Lacul Como pe care o deţine de 21 de ani. Ce preț are proprietatea

  • Actorul ar fi cumpărat Villa Oleandra de la familia Heinz în 2002 pentru aproximativ 10 milioane de dolari.
  • Vedete de la Holywood precum Jennifer Aniston, Emily Blunt și John Krasinsky au stat acolo.
  • Lacul Como este special pentru actor la nivel personal: acolo, în 2013, a întâlnit-o pentru prima dată pe soţia sa, Amal.

Actorul George Clooney scoate la vânzare vila Oleandra de pe Lacul Como din Italia la un preț estimat la 100 de milioane de dolari, asta după ce în 2002 ar fi cumpărat-o pentru un preț de 10 ori mai mic.

Actorul ar fi cumpărat Villa Oleandra de la familia Heinz în 2002 pentru aproximativ 10 milioane de dolari. În prezent, vila valorează aproximativ 100 de milioane de dolari. Se pare că sosirea starului la Lacul Como a dus la un boom imobiliar în care preţurile solicitate s-au dublat, potrivit primarului din Laglio.

De ce este specială această locație italiană?

Lacul Como este special pentru actor la nivel personal: acolo, în 2013, a întâlnit-o pentru prima dată pe soţia sa Amal, în vârstă de 45 de ani, după cum a dezvăluit într-un interviu acordat în 2017 publicaţiei The Hollywood Reporter. La acea vreme, Amal s-a alăturat unei cine între prieteni, în timp ce trecea prin Lacul Como în drum spre Cannes, Franţa. „Mi s-a părut frumoasă, mi s-a părut amuzantă şi evident inteligentă”.

Jennifer Aniston a stat la proprietate în timp ce filma comedia Murder Mystery. Emily Blunt şi John Krasinkski s-au căsătorit acolo în 2010. Krasinski a dezvăluit că George le-a oferit proprietatea sa: „Abia la a patra oară am spus da. Pentru că de primele trei ori m-am gândit, nu se poate să fie serios”. George Clooney a jucat un rol în ajutorarea regiunii atunci când aceasta a fost afectată de ploi abundente şi alunecări de teren în vara anului 2021. Primarul local, Roberto Pozzi, a declarat că actorul „a venit direct la primărie pentru a vedea ce s-a întâmplat şi am făcut o estimare a pagubelor”.

Citește și

The post George Clooney scoate la vânzare vila de pe Lacul Como pe care o deţine de 21 de ani. Ce preț are proprietatea appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Gîrbea Mihaela

Previous post România blochează Austria în NATO ca să se răzbune. Doi ofițeri austrieci nu pot participa la reuniuni
Next post Un sondaj Washington Post-ABC News arată că Biden se află în urma lui Trump. Expert: Marchează în mod clar provocările viitoare ale lui Biden