FOTO. Cum ar fi arătat Genghis Khan, Napoleon Bonaparte sau Bob Marley dacă și-ar fi făcut selfie-uri

  • În ultima perioadă, există un interes crescut pentru imaginile generate de inteligența artificială (A.I.), iar un artist a utilizat această tehnologie pentru a crea „selfie-uri din trecut” .
  • Jyo John Mulloor, un designer grafic, a creat imagini care surprind personalități istorice care își fac selfie-uri folosind o combinație de photoshop și inteligență artificială.
  • Americanul Robert Cornelius a rămas în istorie pentru realizarea primei poze de tip autoportret, în anul 1839.

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi fost dacă figurile culturale celebre ar fi avut acces la telefoanele noastre mobile moderne? Și-ar fi făcut selfie-uri? Graficianul Jyo John Mulloor a analizat acest concept, folosind un amestec de photoshop și inteligență artificială pentru a crea o serie captivantă de imagini care înfățișează personalități istorice care își fac selfie-uri, scrie The Language Nerds.

Ideea i-a venit când a căutat prin vechiul său calculator și a găsit o colecție de selfie-uri vechi pe care le-a restaurat cu ajutorul A.I..

De la Martin Luther King Jr. la Neil Armstrong și William Shakespeare, aceste personalități iconice sunt reimaginate într-un cadru modern, dându-ne o imagine a modului în care ar fi putut arăta dacă ar fi făcut un selfie în timpul lor.

Vezi imaginile mai jos.

Martin Luther King Jr.

Bob Marley

Nikola Tesla

Nelson Mandela

Abraham Lincoln

William Shakespeare

Regele Arthur

Robin Hood

Neil Armstrong

Iulius Caesar

Albert Einstein

Isus și cei 12 apostoli ai săi

Marilyn Monroe

Genghis Khan

Mahatma Gandhi

Winston Churchill

Alexandru cel Mare

Charlie Chaplin

Elvis Presley

Napoleon Bonaparte

Maica Tereza

John F. Kennedy

The post FOTO. Cum ar fi arătat Genghis Khan, Napoleon Bonaparte sau Bob Marley dacă și-ar fi făcut selfie-uri appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Giubega Andrada

Previous post VIDEO. Imagini spectaculoase au fost surprinse în Parcul Național Piatra Craiului cu un cocoș de munte în căutarea unui partener
Next post FOTO. Un cimitir vechi de 2.000 de ani, găsit lângă Notre Dame. Acesta conținea cadavre îngropate cu monede în gură și un schelet întreg de porc