Fostul fundaș al Barcelonei Gerard Piqué se va căsători cu Clara Chía după despărțirea de Shakira: Când vor anunța logodna?

  • Presa internațională scrie că Gerard Pique și Clara Chia se pregătesc de nuntă.
  • Cei doi ar urma să anunţe că se vor căsători pe 26 iunie, când are loc nunta lui Marc Pique, fratele lui Gerard.
  • Piqué și Shakira nu au făcut acest pas în 12 ani de relație.

Presa internațională relatează că fostul fotbalist de la FC Barcelona Gerard Pique și iubita sa Clara Chia se pregătesc de nuntă.

Cei doi ar urma să anunţe că se vor căsători pe 26 iunie, când are loc nunta lui Marc Pique, fratele lui Gerard.

Pe de altă parte, și potrivit ‘LOOK’, ceremonia va avea loc la Barcelona și vor participa cei mai apropiați prieteni ai cuplului.

În urmă cu mai puţin de o lună, Piqué şi Chia au fost surprinşi la firma de bijuterii Rabat din Barcelona, ceea ce a declanşat zvonuri privind posibila achiziţie a unui inel.

Clara Chia are 24 de ani, iar Pique are 36 de ani şi formează un cuplu de aproape un an. Relaţia lor a fost îndelung mediatizată deoarece ar fi fost motivul care a dus la despărţirea fostului fotbalist de cântăreaţa columbiană Shakira.

Piqué și Shakira nu au făcut acest pas în 12 ani de relație

În ciuda faptului că au avut 12 ani de relaţie şi au doi copii împreună, Shakira şi Piqué nu au fost căsătoriţi.

Citește și

O familie a găsit 800.000 de monede în subsolul casei. Cuplul spera să descopere o monedă care valorează un milion de dolari

Cum a furat iar spectacolul prințul Louis la prima paradă oficială Trooping the Colour a regelui Charles al III-lea de când a devenit monarh

Charlie Puth a compus un cântec în timpul unei partide de sex: „Am înregistrat rapid și m-am reapucat de treabă”

The post Fostul fundaș al Barcelonei Gerard Piqué se va căsători cu Clara Chía după despărțirea de Shakira: Când vor anunța logodna? appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Giubega Andrada

Previous post Cardi B câștigă procesul în care a fost dată în judecată pentru că a folosit tatuajul unui bărbat ca artă pe primul ei album
Next post Zeci de mii de oameni au mărșăluit la Varşovia cerând egalitate pentru persoanele LGBT