Fost prim-ministru pakistanez: „Cum naiba să știu că în ziua în care am aterizat la Moscova, Putin va invada Ucraina?”

  • Fostul prim-ministru pakistanez, Imran Khan, a insistat că nu știa că Rusia urma să invadeze Ucraina în aceeași zi în care s-a întâlnit cu Vladimir Putin la Moscova.
  • Imran Khan a fost aspru criticat pentru că a purtat discuții față în față cu președintele Rusiei și a dat mâna cu acesta la doar câteva ore după ce Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie.
  • „Nu am crezut niciodată în soluții militare, a noastră a fost o întâlnire bilaterală, a fost planificată cu mult timp înainte.”, a completat fostul prim-ministru.

Fostul prim-ministru pakistanez, Imran Khan, a insistat că nu știa că Rusia urma să invadeze Ucraina în aceeași zi în care s-a întâlnit cu Vladimir Putin la Moscova.

Khan, care a fost înlăturat de partidele de opoziție în aprilie, a fost aspru criticat pentru că a purtat discuții față în față cu președintele Rusiei și a dat mâna cu acesta la doar câteva ore după ce războiul din Ucraina a început pe 24 februarie.

Printr-o legătură video din Peshawar, Khan, care a sosit în Rusia pe 23 februarie pentru o vizită de două zile, a declarat: „Cum naiba puteam să știu că în ziua în care am aterizat la Moscova, Putin se va duce în Ucraina.

„Nu am crezut niciodată în soluții militare, a noastră a fost o întâlnire bilaterală, a fost planificată cu mult timp înainte.”

„Nu ne-am dat seama că în momentul în care voi ajunge acolo, Putin va intra în Ucraina. Cum puteam să știu și cum poți fi pedepsit pentru asta?”.

The post Fost prim-ministru pakistanez: „Cum naiba să știu că în ziua în care am aterizat la Moscova, Putin va invada Ucraina?” appeared first on Aleph News.

Previous post Un jurnalist francez a fost ucis în regiunea Lugansk din Ucraina. Franța cere investigație
Next post LIVE UPDATE. Ziua 97 de război. Zelenski: Europa trebuie să dea dovadă de „mai multă unitate”