Fost angajat Meta: „Am fost plătită cu 190.000 de dolari pe an pentru a nu face nimic” 

FacebookFacebook

  • O fostă recrutoare Meta spune că a câștigat 190.000 de dolari pe an pentru că nu a făcut „nimic” la locul de muncă.
  • Fosta membră a departamentului de recrutare susține că nu ar fi trebuit să angajeze pe nimeni in primele 6 luni, și chiar în primul an.
  • Postarea ei vine la câteva zile după ce Mark Zuckerberg, a anunțat un nou val de concedieri la Meta, reducând peste 10.000 de angajați.

O fostă recrutoare Meta a spus că a câștigat 190.000 de dolari pe an pentru că nu a făcut „nimic”  la locul de muncă, în contextul recentelor concedieri din cadrul companiei.

Într-un videoclip recent postat pe TikTok, Maddie, a reflectat asupra perioadei în care a lucrat la Meta timp de șase luni, în cursul anului 2021. În clipul intitulat „Getting paid $190k to do nothing at Meta” , fosta recrutoare vorbește despre cum compania sa nu a angajat noi lucrători în timp ce ea era acolo. „Nu se aștepta să angajăm pe nimeni în primele șase luni, nici măcar în primul an”, a spus ea.

În ceea ce privește activitățiile zilnice, Maddie a spus că „învăța”, deoarece Meta a avut parte de „cel mai bun proces de îmbarcare și formare” , care a fost „foarte detaliat”. Postarea ei vine la câteva zile după ce Mark Zuckerberg, a anunțat un nou val de concedieri la Meta, reducând peste 10.000 de angajați.

@maddie_macho Replying to @laurendaniellehtx those were the days man. *sigh* #meta #layoffs #google #workingintech #metalayoffs ♬ original sound – Maddie | The Career Finesser

Într-un videoclip ulterior, ea a împărtășit motivul pentru care a fost concediată de la Meta, după ce a început să lucreze acolo în septembrie 2021.

@maddie_macho Replying to @cassbass94 why I got fired at Meta #fired #meta #metalayoffs ♬ original sound – Maddie | The Career Finesser

Maddie a spus că Meta nu a fost mulțumită de conținutul de pe contul ei. Ea a spus că, deși nu a mai vorbit în mod special despre Meta, compania a trecut prin „20 dintre videoclipurile ei de pe TikTok”  și a întrebat-o dacă le consideră „adecvate”. Ea a spus că apoi a decis să demisioneze, cu o zi înainte de a fi concediată.

The post Fost angajat Meta: „Am fost plătită cu 190.000 de dolari pe an pentru a nu face nimic”  appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 388 zile de invazie rusă. Fostul șef al Curții Internaționale Penale este „încrezător” că Putin va fi judecat
Next post FOTO. Ce avion a închiriat Iohannis pentru vizita în Emiratele Arabe