Elena Udrea a ajuns în România și își începe pedeapsa la Târgșor

UdreaUdrea

  • Elena Udrea a fost preluată de echipele de la Administrația Penitenciarelor de la vama Ruse și transportată la penitenciarul Târgșor unde are de ispășit o pedeapsă de aproape 6 ani, în dosarul Gala Bute.
  • Asta după ce săptămâna trecută Curtea de Apel de la Sofia a decis extrădarea ei în România.
  • Reamintim că Elena Udrea este condamnată din 2018 în dosarul Gala Bute la 6 ani de închisoare cu executare și a încercat până acum de două ori să scape de executarea pedepsei.

Elena Udrea a fost preluată de echipele de la Administrația Penitenciarelor de la vama Ruse și transportată la penitenciarul Târgșor unde are de ispășit o pedeapsă de aproape 6 ani, în dosarul Gala Bute. Asta după ce săptămâna trecută Curtea de Apel de la Sofia a decis extrădarea ei în România.

Reamintim că Elena Udrea este condamnată din 2018 în dosarul Gala Bute la 6 ani de închisoare cu executare și a încercat până acum de două ori să scape de executarea pedepsei. Ea a fugit prima dată în Costa Rica și acum în Bulgaria.

The post Elena Udrea a ajuns în România și își începe pedeapsa la Târgșor appeared first on Aleph News.

Previous post Consilierul american pentru securitate națională susține că SUA vrea un „rezultat negociat” al războiului din Ucraina
Next post PSD vizează bugetarii care au salariul mai mare decât președintele. Cer supraimpozitare de 40%