După trei luni de război, viața rușilor s-a schimbat profund

  • Ziua 100 de război a adus schimbări în viața multor ruși obișnuiți. La început, acest lucru s-a resimțit doar în Ucraina.
  • Pe parcurs, din cauza sancțiunilor pe care UE le-a impus Rusiei, viața oamenilor de rând s-a schimbat.
  • Majoritatea locuitorilor ruși și-au pierdut locul de muncă.

Ziua 100 de război a adus schimbări în viața multor ruși obișnuiți. La început, acest lucru s-a resimțit doar în Ucraina.

Pe parcurs, din cauza sancțiunilor pe care UE le-a impus Rusiei, viața oamenilor de rând s-a schimbat. Majoritatea locuitorilor ruși și-au pierdut locul de muncă, cum este și cazul Sofyei.

,,Din cauza faptului că multe firme au plecat, găsirea unui loc de muncă nu este foarte ușoară. Mai ales având în vedere ca am un copil mic, am anumite probleme în privința programului.

Colegii mei au primit oferte pentru a se muta și a-și continua activitatea în alte țări. Și eu am primit o astfel de ofertă, dar pentru mine este imposibil să mă mut. Părinții mei de aici sunt deja destul de bătrâni, soțul meu are un loc de muncă aici, iar principalul venit este munca soțului meu” , a spus Sofya.

În Melitopolul controlat de ruși s-a deschis un birou de servicii de migrație pentru ca cetățenii să depună
cetățenia rusă printr-o procedură simplă.

Sergey este angajat și spune că lucrează fără aproape nicio pauză. Până și mersul la baie este limitat, totul pentru a deservi cât mai mulți oameni cât mai repede posibil.

The post După trei luni de război, viața rușilor s-a schimbat profund appeared first on Aleph News.

Previous post O copie rară a primei cărți din seria „Harry Potter”, scoasă la vânzare pentru 250.000 de dolari
Next post „The Wild Beauty of Colours”, o călătorie cromatică creată de artista Luminița Gliga