Două persoane au murit în urma atacului armat la o uzină Mercedes din Germania. Un suspect a fost reținut

  • Mercedes a spus că persoanele implicate în împușcătură erau angajați de un furnizor extern de servicii.
  • Poliția a scris pe Twitter: „În prezent, există o operațiune de poliție în incinta fabricii. Poliția și lucrătorii de salvare sunt de serviciu.”
  • Lucrările întinse din Sindelfingen angajează aproximativ 35.000 de lucrători.

Două persoane au murit după un atac la o fabrică Mercedes Benz din Germania, a anunțat producătorul auto, scrie Sky News. Un suspect în vârstă de 53 de ani a fost reținut după împușcătura din Sindelfingen, a declarat un purtător de cuvânt al parchetului din orașul Stuttgart din apropiere. Forțele au declarat anterior că o persoană a murit și una a fost grav rănită. Nu este clar dacă persoana care a fost rănită este al doilea angajat care a fost ucis.

Mercedes a spus că persoanele implicate în împușcătură erau angajați de un furnizor extern de servicii. Poliția a primit primele apeluri de urgență în jurul orei 7:45, ora locală, joi, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliției pentru agenția de presă germană dpa.

Motivul atacului este neclar. Poliția a scris pe Twitter: „În prezent, există o operațiune de poliție în incinta fabricii. Poliția și lucrătorii de salvare sunt de serviciu. Nu există niciun pericol pentru populație”. Mercedes Benz a confirmat anterior că un incident a avut loc în Sindelfingen. Compania a declarat într-un comunicat: „Suntem în contact cu autoritățile și încercăm să lămurim faptele. Siguranța angajaților este pe primul loc”.

Lucrările întinse din Sindelfingen angajează aproximativ 35.000 de lucrători care produc sedanuri de lux Clasa E și Clasa S și coupe-uri CLS și GLC, potrivit site-ului web al companiei. De asemenea, găzduiește departamente de planificare, achiziții și dezvoltare și proiectare.

Citește și:

The post Două persoane au murit în urma atacului armat la o uzină Mercedes din Germania. Un suspect a fost reținut appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Nechita

Previous post Kremlinul consideră decizia Poloniei de a redenumi Kaliningrad un „act ostil”
Next post „Parastasul Piraților Nepomeniți” revine la Sulina cu cea de-a șasea ediție. Mesajele artiștilor care vor urca pe scenă. VIDEO