Donald Trump l-a numit pe președintele Joe Biden „un dușman al statului”

Donald TrumpDonald Trump

  • Fostul președinte și-a construit de mult timp atractivitatea prin prezentarea sa și a susținătorilor săi ca outsideri politici și figuri persecutate.
  • Numele lui Trump s-ar putea să nu fie pe buletinul de vot în Pennsylvania în acest an.
  • Trump nu a anunțat o altă campanie prezidențială, dar a lăsat ușa larg deschisă.

Donald Trump l-a numit pe președintele Joe Biden dușman al statului la primul său miting de când FBI a percheziționat resortul său din Florida în căutarea de dosare sensibile. Vorbind în fața a mii de susținători din Wilkes-Barre, Pennsylvania, fostul președinte l-a acuzat pe Biden că a folosit FBI-ul ca armă împotriva sa.

Raidul a fost unul dintre cele mai șocante abuzuri de putere ale oricărei administrații din istoria americană, a afirmat Trump. El s-a aflat în acest stat pentru a promova doi candidați republicani.

Dr. Mehmet Oz candidează pentru Senatul SUA, iar senatorul de stat Doug Mastriano este în cursa pentru a deveni următorul guvernator al statului Pennsylvania. Ambii au vorbit doar pentru scurt timp – ca întotdeauna, mitingul de sâmbătă seara a fost de fapt despre o singură persoană: capul de afiș.

Trump, în vârstă de 76 de ani, și-a petrecut prima parte a discursului său de aproape două ore criticând percheziția FBI de la începutul lunii trecute. Agenții FBI care au efectuat percheziția au găsit zeci de dosare goale marcate ca fiind clasificate, iar din biroul său personal au fost recuperate dosare strict secrete.

Trump, care este investigat în legătură cu gestionarea dosarelor clasificate, neagă orice abatere. În afară de percheziție, fostul președinte a revenit la teme familiare la mitingul din Pennsylvania: afirmații false că alegerile din 2020 i-au fost furate, atacuri la adresa rivalilor din Partidul Democrat și promisiuni de a salva țara noastră

De mai multe ori, el a cerut ca persoanele care fac trafic de droguri să primească pedeapsa cu moartea. Fostul președinte este implicat în prezent într-o luptă juridică cu autoritățile federale în legătură cu un fond de documente clasificate pe care FBI-ul l-a confiscat luna trecută.

Autoritățile guvernamentale susțin că Trump a luat și a depozitat în mod necorespunzător documente ale Casei Albe, inclusiv unele marcate top secret, în casa sa din Florida – complexul Mar-a-Lago. Procurorii federali spun acum că este posibil ca el să fi obstrucționat ancheta privind posesia documentelor.

The post Donald Trump l-a numit pe președintele Joe Biden „un dușman al statului” appeared first on Aleph News.

Previous post O celebră prezentatoare de știri s-a sinucis, după ce a găsit lenjeria altei femei în casa pe care o împărțea cu logodnicul său
Next post Trupele taiwaneze au găsit un pachet cu alimente aruncat de o dronă din China continentală