Din floare-n floare ca o albinuță. De ce nu e bine să te grăbești să intri într-o relație

  • Experții în relații din UK explică sindromul „relationship hoppers”.
  • Cei care aleg să sară din floare în floare sunt „relationship hoppers”.
  • Specialiștii indică 5 semne că ești relationship hopper.
  • Printre semne: Te plictisești repede și nu rămâi cu inima frântă.

Cât a durat ultima relație a ta și cât timp petreci singur sau singură în relații? Dacă răspunsul la întrebări e „nu foarte mult timp”, s-ar putea să fii un om care sare de la o relație la alta, un relationship hopper, spun experții în relații din Marea Britanie.

Tot ei spun că tendința e una toxică și nu îți va aduce vreodată liniște sau fericire. Ca să-ți dai seama dacă suferi și tu de sindromul „hopper” trebuie să fii atent la 5 lucruri, scrie Daily Mail.

Dacă te desparți imediat ce devine relația plictisitoare, legi relații pe repede înainte, nu rămâi niciodată fără partener și nici nu te implici emoțional – deci nu lași să-ți fie frântă inima și mai vrei satisfacție instantanee în relație…ai răspunsul – ești prins în capcana săritului din floare-n floare.

Citește și

The post Din floare-n floare ca o albinuță. De ce nu e bine să te grăbești să intri într-o relație appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Paun Mihaela

Previous post Cum acoperă Marcel Ciolacu 10 miliarde de euro? Producător de energie verde: „Dacă omorâm sistemul antreprenorial, nu văd unde am putea avea profituri”
Next post TikTok este principala sursă de informare a copiilor din Marea Britanie. Câți se mai uită la televizor