„Crimes of the Future”, noul film al lui David Cronenberg îți va da fiori

  • Filmul „Crimes of the Future” în care joacă Kristen Stewart a avut premiera la New York.
  • Actorii filmului au defilat pe covorul roșu, înainte de prezentarea celui „mai înfricoșător” film al anului.
  • Povestea filmului este plasată într-un viitor apropiat, când recoltarea de organe este cheia supraviețuirii umane.

Filmul „Crimes of the Future” în care joacă Kristen Stewart a avut premiera la New York. Actorii filmului au defilat pe covorul roșu, înainte de prezentarea celui „mai înfricoșător” film al anului.

,,Am impresia că toată lumea vorbește despre acest gen de lucruri la Cannes. De exemplu, cine va ieși din filmul lui Cronenberg? A fost… Adică, mi-au plăcut acele conversații. Cred că am avut câteva plecări, poate, la proiecția pentru presă și cred că poate niciuna în seara premierei. Există această… cum am spus, filmul are o dulceață. Cred că asta este ceea ce este surprinzător la el, pentru că este foarte dur și este uneori grotesc, dar într-un mod foarte frumos” , declară Kristen Stewart.

Povestea filmului este plasată într-un viitor apropiat, când recoltarea de organe este cheia supraviețuirii umane. Pelicula începe cu o mamă care își sufocă fiul de opt ani folosind o pernă.

David Cronenberg a spus despre premiera de la Cannes că: „Mă aștept ca la Cannes oamenii să iasă din sală, iar ăsta va fi un lucru foarte special. Oamenii pleacă mereu și scaunele scot un zgomot atunci, deoarece lovesc locurile din spate,. Nu cred că vor fi atât de revoltați, așa cum au fost când filmul meu „Crash” a avut premiera, în 1996. Cred că vor fi dezgustați până în punctul în care își vor dori să plece, însă nu este același lucru ca revolta. Sincer, nu am nicio idee despre ce se va întâmpla.”

Filmul va ajunge în cinematografe în iunie, iar noi suntem tare curioși să-l vedem.

The post „Crimes of the Future”, noul film al lui David Cronenberg îți va da fiori appeared first on Aleph News.

Previous post După trei luni de război, viața rușilor s-a schimbat profund
Next post VIDEO. Mesajul lui Zelenski către conaționalii săi: „Vă mulțumesc că aveți grijă de noi toți. Glorie Ucrainei!”