CEO-ul Uber a devenit șofer sub acoperire pentru a afla problemele companiei. Ce a constatat în urma experimentului

  • CEO-ul Uber a devenit șofer în septembrie anul trecut pentru a înțelege mai bine de ce recrutarea a fost o problemă.
  • Dara Khosrowshahi a declarat pentru The Wall Street Journal că a întâmpinat probleme care i-au descurajat pe șoferi.
  • El a constatat că unii pasageri au fost nepoliticoși și s-au comportat ca și cum ar fi singuri în mașină.

CEO-ul Uber a fost șofer pentru a afla de ce compania întâmpină probleme în a înregistra mai mulți șoferi. A fost surprins să afle câte probleme au existat – și cât de neplăcuți ar putea fi unii pasageri, susține Yahoo News.

Dara Khosrowshahi, CEO-ul Uber, a declarat pentru The Wall Street Journal că s-a înscris în secret ca șofer în septembrie anul trecut pentru a înțelege mai bine experiența angajaților Uber pe fondul încetinirii recrutării. Compania s-a concentrat în mod tradițional pe experiența pilotului, dar el a spus că trebuie, de asemenea, să câștige „inimile și mințile” șoferilor pentru a-și menține avantajul față de rivali precum Lyft.

A cumpărat un Tesla Model Y la mâna a doua pentru a transporta călătorii în jurul San Francisco și pentru a face curse folosind pseudonimul „Dave K”. Deși au existat mai multe probleme operaționale care au făcut dificilă utilizarea aplicației, comportamentul unor clienți l-a surprins neplăcut pe Khosrowshahi.

Jurnalul a raportat că unele experiențe – cum ar fi șoferii care discută despre probleme personale sau despre informații confidențiale ale companiei ca și cum ar fi singurii oameni din mașină – l-au făcut să se simtă disprețuit.

Când Khosrowshahi făcea livrări de mâncare, folosind o bicicletă electrică, a întâlnit adesea o practică numită „tip-baiting”, în care clienții ademenesc un curier cu un bacșiș mare atunci când plasează comanda, înainte de a o reduce după livrare. Un alt pasager care l-a recunoscut pe CEO într-una dintre turele sale Uber i-a cerut sfaturi cu privire la startup-ul său.

Khosrowshahi a declarat că a avut o evaluare de cinci stele pentru cele aproximativ 100 de curse și livrări pe care le-a finalizat prin oraș. Cu toate acestea, a spus că se culca îngrijorat să-și mențină ratingul perfect a doua zi.

Khosrowshahi a spus că va încerca să-i mulțumească pe clienți, oferindu-le cabluri de încărcare și creând playlisturi Spotify cu artiști precum Taylor Swift și The National. Cinci șoferi Uber intervievați recent de Insider au spus că s-au confruntat frecvent cu grosolănie, fără bacșișuri, sosiri întârziate și solicitări de oprire la magazinele auto sau la magazine. Khosrowshahi a spus că unii șoferi s-au întors ca răspuns la incertitudinea economică, care, la acea vreme, nu a avut un impact asupra cererii călătorilor.

Citește și

The post CEO-ul Uber a devenit șofer sub acoperire pentru a afla problemele companiei. Ce a constatat în urma experimentului appeared first on Aleph News.

Previous post Motivele pentru care Meghan Markle nu a participat niciodată la evenimentele de Paște alături de familia regală
Next post Care este adevăratul motiv pentru care trebuie să pui telefonul pe mod avion atunci când zbori. Ce arată cercetările