Andrew Fletcher, Ray Liotta, dar şi Alan White au coborât definitiv de pe scenă

  • Ieri au coborât definitiv de pe scenă, muzicienii Andy Fletcher, clăparul Depeche Mode, Alan White, toboșarul trupei Yes și al lui John Lennon, dar și actorul Ray Liotta.
  • Andy Fletcher avea doar 60 de ani. El a fost de 4 ori pe scenele din țara noastră.
  • Alan White se pregătea să plece în turneu aniversar, 50 de ani de ,,Yes”.

Trei Doamne, și toți trei! Ieri au coborât definitiv de pe scenă, muzicienii Andy Fletcher, clăparul Depeche Mode, Alan White, toboșarul trupei Yes și al lui John Lennon, dar și actorul Ray Liotta.

Andy Fletcher avea doar 60 de ani. A fost de 4 ori pe scenele din țara noastră: ,,Îmi place foarte mult în România, întotdeauna m-am simțit excelent aici. Am și câtiva prieteni români, așa că mă bucur enorm de fiecare vizită Cat despre public, publicul vostru este perfect”, spunea Fletcher la concertul din 2011 de la București.

A fost membru Depeche Mode timp de mai bine de 40 de ani. În 2020 a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame alături de colegii de trupă Dave Gahan și Martin Gore.

Alan White se pregătea să plece în turneu aniversar, 50 de ani de ,,Yes”. Colegii săi îi vor dedica turneul numit, premonitoriu, ,,Close To The Edge”, care începe luna viitoare. White a fost toboșar și pe albumele solo ale foștilor membrii Beatles John Lennon și George Harrison.

Un băiat bun care a jucat roluri de băieți răi, Ray Liotta se afla în Republica Dominicană, acolo unde abia începuse lucrul la noul său film, ,,Dangerous Waters”. Memorabil rămâne rolul pe care l-a făcut în Goodfellas, alături de Joe Pesci și de Robert DeNiro. Avea 67 de ani.

The post Andrew Fletcher, Ray Liotta, dar şi Alan White au coborât definitiv de pe scenă appeared first on Aleph News.

Previous post Boris Johnson, supus unor noi presiuni să demisioneze din cauza petrecerilor din pandemie
Next post Organizatorii proiectului „Străzi deschise” lasă muzica mai încet și temperează distracția