Actorul Tony Sirico, cunoscut pentru rolul din serialul „Clanul Soprano”, a murit la 79 de ani

  • Actorul Tony Sirico a murit la vârsta de 79 de ani, a anunțat familia sa.
  • Managerul său, Bob McGowan, a declarat că Sirico a murit într-un centru de asistență, unde a trăit cu demență în ultimii doi ani.
  • Sirico, născut în 1942 în New York City, a jucat frecvent gangsteri în filme de-a lungul carierei sale, inclusiv în Goodfellas, Cop Land și Mickey Blue Eyes.

Actorul Tony Sirico, care l-a interpretat ​​pe Paulie „Walnuts” Gualtieri în serialul The Sopranos, a murit la vârsta de 79 de ani, a anunțat familia sa, potrivit The Guardian.

Managerul său, Bob McGowan, a declarat pentru Hollywood Reporter că Sirico a murit într-un centru de asistență din Fort Lauderdale, unde a trăit cu demență în ultimii doi ani.

O declarație postată pe Facebook de fratele său Robert Sirico spunea: „Cu mare tristețe, dar cu o mândrie incredibilă, dragoste și o mulțime de amintiri frumoase, familia lui Gennaro Anthony „Tony” Sirico dorește să vă informeze despre moartea sa în dimineața zilei de 8 iulie 2022.

Familia este profund recunoscătoare pentru numeroasele cuvinte de dragoste, rugăciune și condoleanțe și solicită publicului să respecte intimitatea în această perioadă de doliu” .

Omagiu lui Sirico

Michael Imperioli, care l-a interpretat pe Christopher Moltisanti în același serial, i-a adus un omagiu lui Sirico pe Instagram numindu-l „Dragul meu prieten, coleg și partener în crimă”.

Tony era ca nimeni altcineva” a scris el, vorbind despre loialitatea și mărinimia lui Sirico. „Am fost alături de el în atât de multe: în momente bune și în cele rele. Dar mai ales în momente de bine. Și am râs mult. (…) Îmi va fi dor de el pentru totdeauna.”

Sirico, născut în 1942 în New York City, a jucat frecvent gangsteri în filme de-a lungul carierei sale, inclusiv în Goodfellas, Cop Land și Mickey Blue Eyes. A apărut frecvent în filme cu Woody Allen, printre care Deconstructing Harry, Celebrity, Bullets Over Broadway, Mighty Aphrodite, Everyone Says I Love You și Wonder Wheel.

The post Actorul Tony Sirico, cunoscut pentru rolul din serialul „Clanul Soprano”, a murit la 79 de ani appeared first on Aleph News.

Previous post A apărut prima vopsea de păr holografică din lume. Își schimbă culoarea pe parcursul zilei în funcție de temperatura soarelui
Next post Peste 20.000 de ucraineni și-au găsit refugiu în România