A apărut prima vopsea de păr holografică din lume. Își schimbă culoarea pe parcursul zilei în funcție de temperatura soarelui

  • A apărut vopseaua de păr care își schimbă culoarea după temperatură.
  • Oricine folosește vopseaua va avea o culoare unică a părului.
  • Gândacii, păunii și fluturii sunt inspirația pentru vopsea.

Vopseaua își schimbă culoarea, dar năravul ba. A apărut prima vopsea de păr din lume care își schimbă culoarea în funcție de temperatură și de lumina soarelui.

Produsul a fost lansat de compania engleză „The Unseen Beauty”. Vopseaua se numește „Colour Alchemy” și e disponibilă în 5 nuanțe, care se transformă în culori diferite, în funcție de temperatură și lumină.

Oricine folosește vopseaua va avea o culoare unică a părului. În plus, părul pe care e aplicată vopseaua nu trebuie să fie deschis la culoare sau decolorat înainte. Spre deosebire de alte vopsele de păr, nu afectează sănătatea sau structura părului și poate fi îndepărtată la o simplă spălare.

Culorile se transformă de la verde la portocaliu, până la violet. Inspirația pentru produs e și mai inedită – gândacii, păunii și fluturii, care își schimbă învelișul tot în funcție de cum se reflectă lumina.

The post A apărut prima vopsea de păr holografică din lume. Își schimbă culoarea pe parcursul zilei în funcție de temperatura soarelui appeared first on Aleph News.

Previous post Cerealele românești și cele din Ucraina au blocat Portul Constanța
Next post Actorul Tony Sirico, cunoscut pentru rolul din serialul „Clanul Soprano”, a murit la 79 de ani