Zelenski luptă să-l învingă pe Putin. Mobilizarea ucrainenilor le dă bătăi de cap rușilor

ZelenskiZelenski

  • Zelenski face orice ca să-l învingă pe Putin.
  • Președintele Zelenski crede că mobilizarea urcrainenilor îi va face pe ruși să piardă.
  • Zelenski: Mulțumesc fiecărui locuitor din Nikolaiev pentru protejarea orașului.

În plin război, printre ruine și zeci de mii decedați, președintele Zelenski continuă să creadă în învingerea armatei ruse.

Din punct de vedere strategic, Rusia nu are nicio șansă să câștige acest război. Și este necesar să ne menținem forțele astfel încât țara teroristă să simtă înfrângerea chiar și la nivel tactic. Este esențial să ne menținem în sud, est, peste tot. Trebuie să ne menținem în apărare, diplomație și politică. Să ne păstrăm unitatea nu numai înainte de victorie, ci și după ea, pentru a restabili calitativ tot ceea ce este distrus de ocupanți.

Zelenski a transmis condoleanțe familiei și prietenilor lui Oleksiy Vada-tursky și soției sale care au murit duminică în Nikolaiev, în urma bombardamentelor.

Armata rusă a luat viața lui Oleksiy Vadatursky și a soției sale Raisa, fondatorul uneia dintre cele mai mari companii agricole ucrainene Nibulon, un erou al Ucrainei. Sincere condoleanțe rudelor și prietenilor soților Vadatursky. Oamenii ca ei și companiile au garantat securitatea alimentară a lumii. Întotdeauna a fost așa și va fi așa din nou.

The post Zelenski luptă să-l învingă pe Putin. Mobilizarea ucrainenilor le dă bătăi de cap rușilor appeared first on Aleph News.

Previous post Recensământul populației și locuințelor s-a încheiat. Datele provizorii vor apărea la finalul acestui an
Next post Ce este ipoteza Gaia și cum ne-a ajutat ea să înțelegem că Pământul „este viu”?