Zelenski a promis că va eradica corupția din Ucraina. A demis 11 înalți funcționari ucraineni

  • Ministerul Apărării din Ucraina a semnat un acord de furnizare de produse alimentare pentru armată la prețuri de 3 ori mai mari decât în magazine.
  • Zelenski i-a demis pe O. Kuleba, V. Reznichenko și alți șefi de regiuni.
  • Zelenski a semnalat că și alți oficiali de rang înalt ar putea pleca.

Mișcare de forță a președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski. În doar câteva ore, Consiliul de Securitate dar și Guvernul Ucrainei i-a dat afară pe 5 șefi ai administrațiilor militare regionale, 4 adjuncți de miniștri, pe adjunctul procurorului general al Ucrainei dar și pe un adjunct de la Administrația Prezidențială.

Presa ucraineană dar și cea occidentală numește mișcarea președintelui drept o remaniere, după scandalurile de corupție care au izbucnit în Ucraina în ultimele zile.

Despre acest subiect îți vorbește Sorina Matei, editor ALeph News.

The post Zelenski a promis că va eradica corupția din Ucraina. A demis 11 înalți funcționari ucraineni appeared first on Aleph News.

Previous post Klaus Iohannis, discurs cu ocazia sărbătoririi Unirii Principatelor: „Sunt vremuri extrem de dificile, să dăm mână cu mână”
Next post Hai afară la-nvățare! O școala din Iași demarează un proiect prin care se dorește reducerea abandonului școlar