WhatsApp aduce trei funcţii noi în chat. Care sunt acestea

  • Confidenţialitatea va juca un rol principal, odată cu o reformă a normelor privind ultimul acces.
  • Specialiştii au anticipat 3 actualizări care vor fi prezente atât pe cele mai recente smartphone-uri Android, cât şi pe noile modele iPhone.
  • Dezvoltatorii WhatsApp vor oferi în curând utilizatorilor posibilitatea de a părăsi un grup fără a lăsa cea mai mică urmă.

WhatsApp aduce trei funcţii noi în chat. Mesajele trimise se pot şterge timp de două zile, utilizatorii pot părăsi grupurile fără să lase urme şi pot selecta contactele cărora să le afişeze ultima accesare.

Pentru următoarele săptămâni, specialiştii au anticipat 3 actualizări care vor fi prezente atât pe cele mai recente smartphone-uri Android, cât şi pe noile modele iPhone, anunţă cei de la tecnoandroid.

Prima modificare se referă la ştergerea mesajelor trimise. De acum înainte, utilizatorii vor avea la dispoziţie două zile pentru a şterge un mesaj dacă destinatarul nu l-a văzut. Această noutate va fi valabilă atât conversaţiile individuale, cât şi conversaţiile de grup.

Tot în virtutea garantării intimităţii, dezvoltatorii WhatsApp vor oferi în curând utilizatorilor posibilitatea de a părăsi un grup fără a lăsa cea mai mică urmă, adică fără ca notificarea să-i informeze pe ceilalţi membri ai grupului.

În cele din urmă, confidenţialitatea va juca, de asemenea, un rol principal, odată cu o reformă a normelor privind ultimul acces. Spre deosebire de ceea ce a fost prevăzut până acum pe piaţa de mesagerie virtuală, utilizatorii de pe WhatsApp vor putea în curând să selecteze contactele cărora să le afişeze ultima accesare pe platformă, fără ca informaţiile să fie şterse definitiv şi general pentru toate contactele din agendă.

The post WhatsApp aduce trei funcţii noi în chat. Care sunt acestea appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 343 zile de invazie. Rusia plănuiește o escaladare majoră a invaziei
Next post Suspecții au fost arestați în urma exploziei unei moschei din Pakistan. Poliția caută să înteleagă modul în care a intrat teroristul