Walt Disney World readuce meniurile speciale din 2024. Ce gustări și băuturi poți servi în parcul tematic

  • Walt Disney World readuce meniurile lor speciale spre atenția publicului.
  • Parcurile Disney au anunțat că vor readuce meniurile speciale începând cu ianuarie 2024.
  • Această facilitate a fost închisă din cauza situației pandemice din 2020.

Luna aceasta, Parcurile Disney au anunțat că ofertele de mâncare vor reveni la Walt Disney World din Florida în ianuarie 2024. Acestea au fost deschise oficial pentru rezervări începând cu data de 31 mai 2023, scrie People.

Poți opta pentru o masă cu servire rapidă pentru o noapte de ședere, dar și o gustare sau o băutură non-alcoolică. Dacă vorbim de un exemplu concret pentru 3 nopți care includ pachetul Disney Dining Plan, fiecare oaspete va primi 3 mese cu servire la masă, 3 mese cu servire rapidă și 3 gustări sau băuturi non-alcoolice.

Oaspeții minori, serviți cu băuturi non-alcoolice

Oaspeții minori sau care nu au vârsta de 21 de ani pot alege doar băuturi non-alcoolice. Oaspeții cu majori sau care au împlinit vârsta de 21 de ani, care au și un act de identitate valabil, pot înlocui băuturile răcoritoare cu bere, vin sau cu diferite cocktailuri. Poți opta pentru această facilitate doar pe baza unei rezervări la restaurantele Walt Disney World.

Walt Disney World este în topul celor mai importante atracții turistice din lume pentru copii dar și pentru adulți.

Citește și:

The post Walt Disney World readuce meniurile speciale din 2024. Ce gustări și băuturi poți servi în parcul tematic appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Ștefan Căilean

Previous post Cod galben de vijelii în mai multe județe din România. Cum va fi vremea în minivacanța de 1 iunie și Rusalii
Next post China înregistrează temperaturi record. Cererea de aer condiționat crește în Shanghai