Vladimir Putin: Toate companiile străine care au abandonat Rusia vor regreta această decizie

putinputin

  • Președintele Vladimir Putin a părut, de asemenea, să afirme că exodul firmelor străine din Rusia este o dovadă a dominației SUA asupra altor state și economii occidentale.
  • Vorbind la o întâlnire cu tineri antreprenori la Moscova, Putin a făcut o paralelă între fondarea orașului Sankt Petersburg de către monarhul cuceritor și anexarea de teritorii de către guvernul său.
  • El a reiterat apoi că Rusia este „o țară suverană care ar trebui să privească spre viitor”.

Președintele rus Vladimir Putin spune că firmele străine care au părăsit Rusia vor regreta decizia luată, informează AP.

„În condițiile de astăzi, când cineva a sărit de undeva, a plecat, a ales să oprească o anumită activitate aici, va regreta”, a declarat el la o întâlnire cu tineri antreprenori la Moscova.

„Vor regreta, nu pentru că noi amenințăm pe cineva”, a continuat Putin. „Vor regreta pentru că Rusia este o țară cu un mare potențial, într-adevăr”.

Președintele Vladimir Putin a părut, de asemenea, să afirme că exodul firmelor străine din Rusia este o dovadă a dominației SUA asupra altor state și economii occidentale.

Mulți regretă că trebuie să plece. Totul este o manifestare a stării interne a acestor țări care nu pot lua decizii suverane”, a adăugat el.

El a reiterat apoi că Rusia este „o țară suverană care ar trebui să privească spre viitor”.

Președintele Vladimir Putin a vorbit joi despre nevoia Rusiei de „a-și lua înapoi (teritoriul) și de a se apăra” , într-un discurs în care s-a comparat cu Petru cel Mare.

Vorbind la o întâlnire cu tineri antreprenori la Moscova, Putin a făcut o paralelă între fondarea orașului Sankt Petersburg de către monarhul cuceritor și anexarea de teritorii de către guvernul său.

The post Vladimir Putin: Toate companiile străine care au abandonat Rusia vor regreta această decizie appeared first on Aleph News.

Previous post Luptele grele continuă pe străzile din Severodonețk, orașul cheie pentru obiectivul Rusiei de a controla estul Ucrainei
Next post Astronomii semnalează un al doilea semnal radio misterios venit din spațiu care ridică mai multe întrebări privind viața extraterestră