Vladimir Putin schimbă o prevedere în legislaţia Federaţiei Ruse, după ce un voluntar i-a spus că nu se poate înrola în armată

  • Preşedintele Rusiei se află la „vânătoare de voluntari”, cărora le garanţii privind menţinerea locurilor de muncă, după ce îşi termină misiunea în Ucraina.
  • Preşedintele rus Vladimir Putin va cere guvernului să stabilească garanţii de muncă pentru cetăţenii care doresc să se înroleze ca voluntari, pentru a participa la „operaţiunea militară specială” din Ucraina.
  • Rusia – care nu a convocat niciodată mobilizarea generală şi nu vorbeşte despre război, ci doar despre o operaţiune specială în Ucraina – se confruntă cu o problemă de resurse limitate pe teren, iar presa independentă a raportat că recrutează chiar prizonieri, pentru umple rândurile armatei.

Preşedintele rus Vladimir Putin se află la „vânătoare de voluntari”, cărora le garanţii privind menţinerea locurilor de muncă, după ce îşi termină misiunea în Ucraina.

Preşedintele rus Vladimir Putin va cere guvernului să stabilească garanţii de muncă pentru cetăţenii care doresc să se înroleze ca voluntari, pentru a participa la „operaţiunea militară specială” din Ucraina.

După cum a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, după încheierea programului de lucru al preşedintelui în Kamceatka, Putin s-a întâlnit cu unul dintre angajaţii departamentului regional al Ministerului de Urgenţă al Rusiei, care s-a adresat şefului statului cu o cerere personală.

Respectivul i-a povestit lui Putin că a aplicat să se înscrie ca voluntar pentru a participa la operaţiunile din Ucraina, dar legea nu prevede acordarea unui concediu cu garanţia că îşi va recupera locul de muncă la întoarcere.

Putin i-a promis acestui cetăţean că va cere guvernului să remedieze acest decalaj legislativ. „A subliniat că, în astfel de cazuri, legislaţia Federaţiei Ruse trebuie să fie aliniată la situaţia de facto”, a spus Peskov.

Rusia – care nu a convocat niciodată mobilizarea generală şi nu vorbeşte despre război, ci doar despre o operaţiune specială în Ucraina – se confruntă cu o problemă de resurse limitate pe teren, iar presa independentă a raportat că recrutează chiar prizonieri, pentru umple rândurile armatei.

The post Vladimir Putin schimbă o prevedere în legislaţia Federaţiei Ruse, după ce un voluntar i-a spus că nu se poate înrola în armată appeared first on Aleph News.

Previous post De ce șoferii nu ar trebui să aibă odorizant de aer în mașină atunci când merg la inspecția auto
Next post 6 legi ale atracției care ghidează atât femeile cât și bărbații