VIDEO. Zelenski vizitează orașul Bahmut, aflat pe linia frontului

zelenskizelenski

  • Zelenski vizitează orașul Bahmut, situat pe linia frontului, unde forțele aramte ucrainene și rusești duc lupte aprige de luni de zile.
  • Liderul de la Kiev s-a întâlnit cu oficiali militari și a înmânat distincții militarilor ucraineni, care au ținut piept unei campanii militare rusești feroce, care durează de luni de zile, pentru a cuceri orașul.
  • Cu toate acestea, forțele ucrainene au reușit să rețină avansul.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, vizitează orașul Bahmut, situat pe linia frontului, unde forțele aramte ucrainene și rusești duc lupte aprige de luni de zile, transmite BBC.

Potrivit președinției ucrainene, citată de agenția AFP, liderul de la Kiev s-a întâlnit cu oficiali militari și a înmânat distincții militarilor ucraineni, care au ținut piept unei campanii militare rusești feroce, care durează de luni de zile, pentru a cuceri orașul.

The post VIDEO. Zelenski vizitează orașul Bahmut, aflat pe linia frontului appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 300 de zile de invazie. Rusia și Belarus promit o cooperare mai strânsă pentru a depăși sancțiunile occidentale
Next post Ibuprofenul și paracetamolul, deficiențe de disponibilitate la nivel mondial. Discontinuitățile semnalate de părinți