VIDEO. Taylor Swift țipă la un agent de pază, în timpul concertului. Artista își apără fanii

  • Taylor Swift și-a oprit momentul de pe scenă, pentru a-și proteja un fan de agentul de pază, care părea să-l îmbrâncească.
  • Fanii lui Swift au imortalizat momentul, iar videoclipul a ajuns viral pe Twitter.
  • Artista a susținut sâmbătă seară cel de-al doilea spectacol din seria sa de concerte sold-out, din Philadelphia.

Taylor Swift a revenit sâmbătă, pentru al doilea spectacol din seria sa de concerte sold-out, la Lincoln Financial Field din South Philadelphia.

Sâmbătă seară, în timpul spectacolului, artista s-a oprit din cântat, în mijlocul momentului, pentru a-i atrage atenția unui paznic, care îmbrâncea un fan, pentru că se apropiase prea tare de baricada care separă scena de public.

Pentru că agentul de securitate nu dădea semne de pace, cântăreața a fost nevoită să întrerupă din nou melodia „Bad Blood”, pe care o interpreta în acel moment.

„Hei! Las-o în pace! Nu a făcut nimic”, a strigat artista printre versuri, către paznic, după care și-a continuat numărul.

Fanii lui Swift au imortalizat momentul, iar videoclipul a ajuns viral pe Twitter.

Citește și:

The post VIDEO. Taylor Swift țipă la un agent de pază, în timpul concertului. Artista își apără fanii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Zlătescu Diana

Previous post Elon Musk și-a apărat decizia de a limita accesul la conținutul de pe Twitter înainte de alegerile din Turcia. Ce spune miliardarul
Next post Armata ucraineană anunță primul succes al ofensivei la Bahmut