VIDEO. O româncă a fost inclusă în topul Forbes al celor mai bogați oameni sub 30 de ani din Europa. Care e povestea ei

  • Ruxandra Pui a fost inclusă în topul Forbes al celor mai bogați oameni sub 30 de ani din Europa.
  • Afacerea Ruxandrei pare să reflecte perfect creativitatea care descrie business-urile generației Z în 2023.
  • Doar în ianuarie 2023, Digitail a atras o finanțare de 11 milioane de dolari.

Ruxandra Pui este co-fondatorul Digitail, un start-up care ajută proprietarii de animale de companie
și medicii veterinari să gestioneze și să îți monitorizeze mai ușor programările. Doar în ianuarie 2023, Digitail a atras o finanțare de 11 milioane de dolari. Urcarea în topul Forbes i-a surprins pe mulți.

Digitail oferă și un „card de sănătate” care le permite proprietarilor să folosească un fel de pașaport medical digital pentru animalele lor. Cardul are istoric medical și le permite stăpânilor să discute direct în chat cu doctorii și să facă rezervări la clinicile din aplicație. Afacerea Ruxandrei pare să reflecte perfect creativitatea care descrie business-urile generației Z în 2023.

Tamas Kadar este un alt tânăr care a atins succesul înainte de 30 de ani. El este co-fondatorul companiei de tehnologie din Budapesta -Seon, care ajută băncile, comercianții online și platformele de jocuri să elimine conturile false. Tamas a știut să facă bani într-o perioadă în care foarte mulți au pierdut bani.
Tot în topul Forbes a ajuns și Rochelle Niemeijer, în vârstă de 28 de ani, care a co-fondat startup-ul de tehnologie medicală Nostics, cu care își propune să combată rezistența la antibiotice.

The post VIDEO. O româncă a fost inclusă în topul Forbes al celor mai bogați oameni sub 30 de ani din Europa. Care e povestea ei appeared first on Aleph News.

Previous post Coreea de Nord: Aproape 800.000 de persoane s-au oferit voluntari pentru a lupta împotriva SUA
Next post „Aceasta este problema lui”: Un fost șef de cabinet susține că Melania rămâne „departe” de Donald Trump