VIDEO. Nicolae Ciucă a participat la ceremonia de semnare a primelor contracte de finanţare prin programul Anghel Saligny

Nicolae ciucaNicolae ciuca

  • Premierul Nicolae Ciucă a participat vineri dimineala la ceremonia de semnare cu autorităţile locale a primelor contracte de finanţare prin prgramul naţional Anghel Saligny.
  • Guvernul pune la dispoziţia autorităţilor locale peste 10 miliarde de euro pentru modernizarea căilor de comunicaţii, dezvoltarea reţelelor de apă şi canalizare şi extinderea reţelelor de gaze.
  • El a precizat că aceste programe sunt destinate tuturor autorităţilor locale, indiferent de apartenenţa politică: „Dorim ca repartiţia fondurilor să se facă în mod echilibrat la nivelul întregii ţări”.

Premierul Nicolae Ciucă a participat vineri dimineala la ceremonia de semnare cu autorităţile locale a primelor contracte de finanţare prin prgramul naţional Anghel Saligny.

La ceremonie, premierul a spus că acest program este cel mai amplu atât ca obiective, cât şi ca valoare. Guvernul pune la dispoziţia autorităţilor locale peste 10 miliarde de euro pentru modernizarea căilor de comunicaţii, dezvoltarea reţelelor de apă şi canalizare şi extinderea reţelelor de gaze.

Nicolae Ciucă a spus că acest program se completează cu alte două programe, PNDL şi programul naţional de construcţii de interese public şi social, toate destinate autorităţilor locale.El a precizat că aceste programe sunt destinate tuturor autorităţilor locale, indiferent de apartenenţa politică: „Dorim ca repartiţia fondurilor să se facă în mod echilibrat la nivelul întregii ţări”.

„Azi avem reprezentanţi ai 9 autorităţi locale, este doar începutul pentru tot ansamblul de proiecte care până în acest moment a ajuns la cifra de 3.700 şi este nevoie de o coordonare cât mai bună pentru că intrăm într-o perioadă în care nu putem să ne permitem să pierdem timp pentru că dincolo de programele guvernamentale sunt şi cele cu finanţare europeană”, a spus premierul.

The post VIDEO. Nicolae Ciucă a participat la ceremonia de semnare a primelor contracte de finanţare prin programul Anghel Saligny appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 184 de zile de invazie. Zelenski mulțumește Statelor Unite în convorbirea telefonică cu Biden pentru „ajutorul fără precedent” acordat Ucrainei
Next post Când sunt periculoase furnicăturile la picioare. Iată în ce situații înseamnă că trebuie să mergi la spital