VIDEO. Momentul în care Brittney Griner a fost „hărțuită” pe aeroportul din Dallas de un tip influent pe Twitter

  • Vedeta WNBA Brittney Griner a fost hărțuită de un individ influent pe Twitter pe aeroportul DFW în legătură cu schimbul de prizonieri din Rusia.
  • WNBA a reacţionat la acest incident.
  • Brittney Griner a revenit luna trecută în WNBA.

Jucătoarea americană Brittney Griner, care a fost arestată în februarie 2022 în Rusia şi eliberată în luna decembrie a aceluiaşi an, a fost provocată vehement de un individ care a venit să o întâlnească pe aeroportul din Dallas, în Statele Unite, scrie The Independent.

Brittney Griner a revenit luna trecută în WNBA, iar interul de la Phoenix Mercury şi coechipierele sale au fost confruntate de o cunoscută personalitate a reţelelor de socializare pe aeroportul Dallas Fort Worth, sâmbătă dimineaţă, înainte de a zbura spre Indiana, în cadrul competiţiei.

Brittney Griner a fost condamnată pentru trafic de droguri în Rusia și arestată

Alex Stein, un american care a căpătat notorietate (este urmărit de aproape 500.000 de persoane pe Twitter) pentru că i-a confruntat pe politicieni, a postat mai întâi o fotografie pe Twitter în care anunţa:

,,Tocmai am întâlnit-o pe jucătoarea mea favorită din WNBA. Video în curând” . Apoi, Stein a postat un scurt videoclip în care se vede cum strigă la Griner, ,,tu urăşti America” , în timp ce aceasta traversa aeroportul.

WNBA a reacţionat la acest incident.

,,Pe măsură ce adunăm informaţii suplimentare despre incidentul de astăzi de pe aeroportul din Dallas, am aflat că acesta a fost orchestrat de o figură din social media şi de un provocator. Acţiunile sale au fost nepotrivite şi nefericite”.

,,Siguranţa lui Brittney Griner şi a tuturor jucătoarelor din WNBA este prioritatea noastră principală.

Înaintea sezonului, WNBA a colaborat cu echipa Phoenix Mercury şi cu Brittney Griner pentru a-i asigura siguranţa în timpul călătoriei sale, care a inclus zboruri private la meciurile WNBA şi personal de securitate desemnat cu ea în permanenţă. Rămânem ferm angajaţi  la cele mai înalte standarde de siguranţă a jucătoarelor” , a precizat WNBA.

Citește și

China are de mult timp o unitate de spionaj în Cuba, afirmă un oficial american

Profesorii continuă greva și luni. Ce așteaptă sindicaliștii de la Guvern

VIDEO. Expoziții de artă de excepție în muzeele europene. Ce trebuie să vizitezi vara aceasta

The post VIDEO. Momentul în care Brittney Griner a fost „hărțuită” pe aeroportul din Dallas de un tip influent pe Twitter appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Giubega Andrada

Previous post Amprenta inteligenței artificiale asupra industriei filmului. Experții: „Cel mai rău scenariu este acela în care actorii ar deveni inutili”
Next post Probele de competențe de la Bacalaureat 2023 vor fi echivalate cu mediile din liceu. Ministrul Educației: OUG a fost adoptată