VIDEO. Alicia Keys anunță premiera musicalului „Hell’s Kitchen”

  • Superstarul internațional Alicia Keys se mândrește cu un total de 15 premii Grammy.
  • Alicia a anunțat premiera mondială a noului său musical Hell’s Kitchen, care va avea premiera pe 24 octombrie la The Public Theater din New York City.
  • Biletele pentru spectacolele din toamna anului 2023 vor fi puse în vânzare marți, 13 iunie 2023.

Alicia Keys a anunțat pe cel mai mare proiect al ei de până acum. Este vorba despre „Hell’s Kitchen”, care va avea premiera la The Public Theater din New York, pe data de 24 octombrie, scrie Music News.

Alicia Keys se bucură de un număr record de premii Grammy, artista are 15 premii din categoriile: „Cel mai bun album R&B”, „Cel mai bun cântec rap” și „Cea mai bună colaborare R&B”, plus multe alte premii de renume internaționale.

Alicia a dezvăluit într-un tweet că: „Am lucrat la Hell’s Kitchen timp de 13 ani!! Acum, proiectul este în sfârșit gata pentru premiera mondială din 24 octombrie de la iconic-ul Public Theater din inima orașului New York. Este un vis devenit realitate!!!”.

Citește și:

The post VIDEO. Alicia Keys anunță premiera musicalului „Hell’s Kitchen” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Ștefan Căilean

Previous post Cum și-a ținut în viață Lesly, fetița de 13 ani, frații săi de 9, 4 și doar 12 luni, timp de 40 de zile pierduți în junglă
Next post ONU: Inegalitatea de gen nu s-a schimbat în ultimul deceniu