VIDEO. „Ai nevoie de un Dogg pentru a cunoaște un câine”. Snoop Dogg semnează un parteneriat cu o companie de îngrijire a animalelor

  • Snoop Dogg a semnat un parteneriat cu Petco pentru o campanie publicitară privind sănătatea animalelor de companie.
  • Compania a numit reclama „o comemorare potrivită” a videoclipului muzical al lui Snoop din 1993 pentru „Who am I?”
  • Rapperul deține propriul brand de produse pentru animale de companie numit „Snoop Doggie Doggs”.

Snoop Dogg a semnat un parteneriat cu Petco pentru o campanie publicitară privind sănătatea animalelor de companie. În spotul de 30 de secunde, rapperul interpretează versiunea umană a unui Doberman Pinscher, scrie Fox Business.

Compania a numit reclama „o comemorare potrivită” a videoclipului muzical al lui Snoop din 1993 pentru „Who am I?”, de pe albumul său de debut „Doggystyle”. Reclama face parte din campania companiei „It’s What We’d Want If We Were Pets”. Firma a mai prezentat reclame asemănătoare în care actorii își imaginează ce ar spune câinele lor dacă ar fi om.

Snoop are, de asemenea, propria linie de produse pentru animale de companie, „Snoop Doggie Doggs”. „Când vine vorba de cumpărături pentru animalele mele de companie, aleg pentru ele lucruri pe care le-aș alege și pentru mine”, a declarat Snoop într-un comunicat de presă al Petco.

„Animalele mele de companie trebuie să arate bine, să se simtă bine, să miroasă bine, dar este greu să știm cum să ne menținem animalele de companie sănătoase și fericite atunci când ele nu ne pot spune de ce au nevoie”, spune rapperul.

Petco l-a numit pe Snoop un „părinte al animalelor de companie și bunicul câinilor, pisicilor și reptilelor” . Linia sa de produse va fi disponibilă în magazinele Petco la nivel național în luna august. Într-o postare pe Instagram, Petco a transmis mesajul: „Este nevoie de un Dogg pentru a cunoaște un câine”.

Citește și:

The post VIDEO. „Ai nevoie de un Dogg pentru a cunoaște un câine”. Snoop Dogg semnează un parteneriat cu o companie de îngrijire a animalelor appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Tohaneanu Andrei

Previous post Concertele lui Beyoncé „au crescut” inflația suedeză. Ce spun economiștii
Next post FOTO. Microscopic Handbag apare pe piață. Ce dimensiuni are cea mai mică „poșetă” din lume