Un sondaj Washington Post-ABC News arată că Biden se află în urma lui Trump. Expert: Marchează în mod clar provocările viitoare ale lui Biden

  • Un sondaj Washington Post-ABC News publicat duminică a arătat că Biden se află în urma lui Trump cu 42% de susținere.
  • Gary Langer, un cercetător în domeniul opiniei publice, a subliniat într-o analiză a ABC News că ordinea întrebărilor ar putea fi un factor.
  • Sondajul a întrebat mai întâi despre performanțele lui Biden și Trump, despre sentimentul față de economie și despre diverse alte probleme.

Washington Post a declarat duminică că sondajul realizat împreună cu ABC News, care îl arată pe fostul președinte Trump învingându-l pe președintele Biden, este probabil un „outlier”, citând alte sondaje care arată că cei doi candidați sunt la egalitate.

Un sondaj Washington Post-ABC News publicat duminică a arătat că Biden se află în urma lui Trump cu 42% de susținere, față de Trump cu 51% de susținere.

În analiza sondajului, Post a declarat că avansul puternic al lui Trump este „în mod semnificativ în contradicție cu alte sondaje publice care arată că lupta pentru alegerile generale este practic la egalitate”, o diferență care sugerează că punctul de date este probabil un caz aberant.

Gary Langer, un cercetător în domeniul opiniei publice, a subliniat într-o analiză a ABC News că ordinea întrebărilor ar putea fi un factor. Sondajul a întrebat mai întâi despre performanțele lui Biden și Trump, despre sentimentul față de economie și despre diverse alte probleme, cum ar fi închiderea iminentă a guvernului, ajutorul pentru Ucraina și avortul, înainte de a-i întreba pe participanți despre preferințele lor în privința candidaților. Langer a declarat că acest lucru este obișnuit pentru sondaje în acest stadiu al ciclului electoral deoarece aceste întrebări sunt mai relevante decât susținerea candidaților în acest moment.

„Deoarece multe rezultate sunt negative față de Biden, rezultă că el este în urmă în ceea ce privește sprijinul pentru 2024″, a scris Langer. „Cu toate acestea, aceste sentimente sunt reale, au fost în mod constant negative în sondajele recente și marchează în mod clar provocările viitoare ale lui Biden.”

Citește și

The post Un sondaj Washington Post-ABC News arată că Biden se află în urma lui Trump. Expert: Marchează în mod clar provocările viitoare ale lui Biden appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Nechita

Previous post Cel puțin 20 de fete din Spania au fost dezbrăcate virtual cu inteligența artificială. Scandalul provoacă numeroase dezbateri legate de reglementarea A.I.
Next post Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, se opune aderării Ucrainei la NATO: „Nu este în interesul nostru, după părerea mea”