Un serial documentar Discovery dezvăluie detalii neștiute despre moartea Prințesei Diana

Cine e actrița care va intra în pielea prinţesei Diana, într-un nou film scris de creatorul „Peaky Blinders“Cine e actrița care va intra în pielea prinţesei Diana, într-un nou film scris de creatorul „Peaky Blinders“

  • Viitoarea serie documentară The Diana Investigations” de pe Discovery+ dezvăluie noi detalii șocante despre moartea tragică a Prințesei Diana într-un accident de mașină în 1997.
  • Regretata prințesă de Wales a prezis că va muri într-un accident de mașină cu doi ani înainte de cumplitul accident din Paris care i-a curmat viața.
  • Dezvăluirea șocantă a fost facută într-o scurtă avanpremieră a viitorului documentar în patru părți de pe Discovery+, a cărui premieră a fost pe 18 august.

Viitoarea serie documentară The Diana Investigations” de pe Discovery+ dezvăluie noi detalii șocante despre moartea tragică a Prințesei Diana într-un accident de mașină în 1997.

Regretata prințesă de Wales a prezis că va muri într-un accident de mașină cu doi ani înainte de cumplitul accident din Paris care i-a curmat viața.

Dezvăluirea șocantă a fost facută într-o scurtă avanpremieră a viitorului documentar format din patru părți de pe Discovery+, a cărui premieră a fost pe 18 august.

Seria de documentare include detalii despre nota lui Michonne”, un memoriu pe care avocatul ei, Victor Michonne l-a făcut cu privire la preocupările sale, relatează Daily Beast.

În octombrie 1995, Diana a solicitat o întâlnire privată cu consilierul său juridic personal, Michonne, pentru a-i povesti ceva ce i s-a întâmplat”. Michon a înregistrat cu minuțiozitate conversația lor, în timpul căreia Diane a spus că surse de încredere”, pe care nu a vrut să le numească, au informat-o că este posibil să fi înscenat un accident de mașină”. Se pare că Diana a prezis că fie va muri, fie va fi grav rănită”.

La 31 august 1997, Diana împreună cu partenerul ei Dodi Al-Fayed și șoferul lor, Henri Paul au murit după ce Henri a intrat cu Mercedesul lor într-un stâlp cu 65 km/h în tunelul Pont de l’Alma din Paris. Paul se afla sub influența alcoolului și a medicamentelor eliberate pe bază de rețetă, în timp ce încerca să scape de paparazzi care îi urmăreau pe motociclete.

The post Un serial documentar Discovery dezvăluie detalii neștiute despre moartea Prințesei Diana appeared first on Aleph News.

Previous post Rusia avertizează că dezastrul de la centrala nucleară va răspândi radiații peste trei țări europene
Next post O înregistrare video incredibilă arată momentul în care un bărbat se luptă cu mâinile goale cu un rechin pe o plajă