Un expert în relații împărtășește idei de întâlnire de Ziua Îndrăgostiților care nu sunt costitisoare

  • Puteți face grădinărit acasă, cultivând fructe sau legume de sezon pe care le puteți recolta și găti.
  • Serile de jocuri sunt o modalitate distractivă și competitivă de a pune la încercare abilitățile partenerului tău.
  • Dacă partenerul tău este un introvertit sau un iubitor de cărți, îi va plăcea această idee de Ziua Îndrăgostiților.

Relațiile pot fi, de asemenea, afectate de actuala criză a costului vieții, iar încercarea de a găsi o activitate pe care să o faceți cu persoana specială în limita bugetului se poate dovedi dificilă. De asemenea, este dificil să ne gândim la lucruri de făcut de Ziua Îndrăgostiților, mai ales după ce a trebuit să menținem relații în ultima perioadă fără precedent, în care simțim că suntem lipsiți de creativitate.

Valon Asani, de la aplicația de relații Dua.com, a împărtășit câteva idei de întâlniri amuzante și excentrice pe care cel mai probabil nu le-ați mai făcut până acum și care sunt ușoare pentru un buget mai mic.

Seară de jocuri

Serile de jocuri sunt o modalitate distractivă și competitivă de a pune la încercare abilitățile partenerului tău. Cele mai multe jocuri video au un mod cooperativ în care puteți face echipă împreună. Jocurile bazate pe povești sunt grozave, deoarece treceți împreună prin provocări. Jocurile de societate pot oferi, de asemenea, ore de divertisment cu un buget redus. Puteți găsi jocuri de societate rare la magazinele de caritate. Cele mai multe jocuri de societate noi sunt destul de ieftine și pot fi o opțiune excelentă pentru o întâlnire.

Vizitați o galerie de artă sau un muzeu

Cele mai multe muzee și galerii de artă au intrare gratuită sau bilete la preț redus, ceea ce înseamnă că vă puteți culturaliza cu un buget redus. Aceasta este o modalitate excelentă de a vedea ce stiluri de artă îi plac partenerului și chiar vă poate ajuta să decideți ce să creați mai departe.

Clubul de carte

Dacă partenerul tău este un introvertit sau un iubitor de cărți, îi va plăcea această idee de Ziua Îndrăgostiților. Un club de lectură acasă, unde tu și partenerul tău puteți citi aceeași carte, cu o băutură confortabilă și lumânări. Acest lucru nu numai că vă poate îmbunătăți abilitățile de comunicare cu partenerul pe măsură ce discutați gândurile despre carte, dar poate provoca și conversații interesante și atente. Aceasta poate fi o modalitate excelentă și intimă de a reaprinde scânteia în relația voastră.

Grădinărit

Unele centre de grădinărit oferă zile gratuite de grădinărit voluntar, mai ales primăvara. Aceasta poate fi o activitate amuzantă cu partenerul tău și, în același timp, poți să dăruiești comunității tale.

De asemenea, puteți face grădinărit acasă, cultivând fructe sau legume de sezon pe care le puteți recolta și găti. În timp, acest lucru poate fi foarte eficient din punct de vedere al costurilor, deoarece vă puteți reînsămânța propriile produse.

Seară de gătit

Gătitul și coacerea este o activitate distractivă, mai ales de Ziua Îndrăgostiților, pe care o puteți face împreună cu partenerul. Puteți încerca rețete din diverse părți ale lumii și puteți învăța despre diferite culturi. Pentru a face această activitate mai distractivă și mai competitivă, puteți găzdui un Come Dine With Me în cuplu și să judecați preparatele partenerului.

Joacă-te de-a turistul

Poți deveni un turist în propriul oraș cu partenerul tău de Ziua Îndrăgostiților pentru că sunt șanse mari să nu fi fost în niciun loc istoric care se află în pragul ușii tale. Un purtător de cuvânt de la Dua.com spune că explorarea orașului tău poate fi revigorantă și îți poate oferi o nouă perspectivă asupra locului în care trăiești.

The post Un expert în relații împărtășește idei de întâlnire de Ziua Îndrăgostiților care nu sunt costitisoare appeared first on Aleph News.

Previous post Căutările pentru supraviețuitorii cutremurului intră în ultimele ore în Turcia
Next post Oamenii de știință susțin că au descoperit momentul perfect al zilei pentru a face exerciții fizice dacă vrei să slăbești