Un autocar cu 51 de cetățeni polonezi a intrat într-o casă din localitatea maramureșeană Moisei

accident cu un autocaraccident cu un autocar

  • În urma impactului au rezultat șase victime, dintre care o persoană se află în stop cardio respirator.
  • Două persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului.
  • În urma impactului, mai multe persoane acuză dureri.

Un autocar cu peste 50 de persoane a fost implicat marți, 7 iulie, într-un accident după ce șoferul a pierdut controlul autovehiculului și a intrat în gardul unei case din localitatea Moisei, județul Maramureș.

Un autocar cu 51 cetățeni polonezi, al cărui şofer a pierdut controlul volanului, a intrat în gardul unei case, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Conform sursei citate, la această oră sunt declarate 6 victime, dintre care 1 persoană se află în stop cardio respirator, 3 au fost transportate la CPU Borșa, iar 2 primesc îngrijiri medicale la fața locului.

În urma impactului, mai multe persoane acuză dureri, fiind investigate medical la faţa locului, nu se cunoaşte momentan numărul exact al acestora. Din acest motiv, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, a mai transmis sursa citată.

The post Un autocar cu 51 de cetățeni polonezi a intrat într-o casă din localitatea maramureșeană Moisei appeared first on Aleph News.

Previous post Prețurile în Turcia cresc în cel mai rapid ritm din ultimii 24 de ani
Next post Producția norvegiană de petrol și gaze scade datorită grevelor muncitorilor