Ucraina îşi plânge victimele. Rusia este responsabilă de comiterea a noi crime de război

Ucraina îşi plânge victimele. Rusia este responsabilă de comiterea a noi crime de războiUcraina îşi plânge victimele. Rusia este responsabilă de comiterea a noi crime de război

  • Anchetatorii pentru crime de război au inspectat rămăşiţele carbonizate ale victimelor centrului comercial lovit de rachetele ruseşti.
  • Ucraina îşi deplânge morţii: cel puţin 18 persoane au decedat.
  • Procurorul general ucrainean a numit bombardamentul comis de ruşi drept o „crimă împotriva umanităţii”.

Anchetatorii pentru crime de război au inspectat rămăşiţele carbonizate ale victimelor centrului comercial lovit de rachetele ruseşti. Ucraina îşi deplânge morţii: cel puţin 18 persoane au decedat. Procurorul general ucrainean a numit bombardamentul comis de ruşi drept o „crimă împotriva umanităţii”.

Anchetatorii pentru crime de război au inspectat rămăşiţele carbonizate ale centrului comercial devastat de rachetele ruseşti. Ucraina îşi deplânge victimele: cel puţin 18 persoane au fost ucise la Kremenciuk.

Procurorul general ucrainean a numit evenimentul drept o „crimă împotriva umanităţii”. Locuitorii oraşului au aprins mai multe lumânări pentru victime.

Am scos cinci cadavre. Nu am găsit pe nimeni în viaţă”, a declarat un pompier.

Clar asistăm la crime împotriva umanităţii”, a declarat procurorul general ucrainean Iryna Venediktova.

Rusia neagă că a vizat în mod intenţionat civili în „operaţiunea sa militară specială” din Ucraina, care a distrus oraşe, a ucis mii de oameni şi a alungat alte milioane din casele lor.

The post Ucraina îşi plânge victimele. Rusia este responsabilă de comiterea a noi crime de război appeared first on Aleph News.

Previous post Olaf Scholz: Avem nevoie de un Plan Marshall pentru Ucraina
Next post COMENTARIU Ion Cristoiu: Cît de dispus e cetăţeanul din Vest să renunţe la rutina confortului de dragul Ucrainei?