Trump critică FBI la primul miting după percheziția de la Mar-a-Lago: „FBI și Departamentul de Justiție au devenit niște monștri vicioși”

trumptrump

  • Mandatul care a justificat percheziția FBI a găsit dovezi că documente clasificate ar putea fi stocate ilegal la locuința lui Trump.
  • Democrații încearcă să ne distragă atenția cu lista lor murdară și împuțită de idei proaste.
  • Raidul rușinos și spargerea rușinoasă a casei mele din Mar-a-Lago a fost o parodie de justiție, a declarat Trump.

Fostul președinte Donald Trump a organizat sâmbătă seară un miting la Wilkes-Barre, Pennsylvania, în sprijinul candidatului republican la Senat Mehmet Oz și al candidatului la guvernare Doug Mastriano, unde a criticat FBI-ul în primul său discurs public după percheziția agenției la casa sa din Mar-a-Lago.

FBI și Departamentul de Justiție au devenit niște monștri vicioși, controlați de ticăloșii din stânga radicală, avocați și mass-media, care le spun ce să facă, a spus Trump cu referire la percheziția care a avut loc luna trecută.

Mandatul care a justificat percheziția FBI, publicat cu redactări săptămâna trecută în urma unei bătălii în instanță, a găsit dovezi că documente clasificate ar putea fi stocate ilegal la locuința lui Trump, în pofida unui ordin prin care acesta a fost obligat să le returneze după ce a părăsit funcția.

Raidul rușinos și spargerea rușinoasă a casei mele din Mar-a-Lago a fost o parodie de justiție care și-a bătut joc de legile, tradițiile și principiile Americii, a declarat Trump la miting, numind-o unul dintre cele mai șocante abuzuri de putere ale oricărei administrații din istoria Americii. Trump a criticat, de asemenea, discursul președintelui Joe Biden de joi din Philadelphia, Pennsylvania, respingând afirmația lui Biden potrivit căreia Trump este un pericol clar și prezent” pentru țară și numindu-l pe Biden dușman al statului”.

După cum știți, săptămâna aceasta, Joe Biden a venit la Philadelphia, Pennsylvania, pentru a ține cel mai vicios, plin de ură și dezbinare discurs ținut vreodată de un președinte american, denigrând 75 de milioane de cetățeni, plus încă probabil 75-150, dacă vrem să fim exacți, ca amenințări la adresa democrației și ca dușmani ai statului, a spus el.

La miting, la care au participat inclusiv figuri republicane precum Marjorie Taylor Greene, candidatul la postul de guvernator al statului Maryland, Dan Cox, și directorul general al Johnson & Johnson, Alex Gorsky, au fost prezentate comentarii ale lui Oz și Mastriano. Oz a criticat răspunsul administrației Biden la COVID-19, spunând că am văzut idei zdrobite în timpul pandemiei.

Am văzut știința înarmată, a continuat el. Mastriano și-a exprimat o nemulțumire similară față de Biden și aliații săi. Democrații încearcă să ne distragă atenția cu lista lor murdară și împuțită de idei proaste, a afirmat el. Noi, oamenii, suntem supărați, știu că eu sunt.

The post Trump critică FBI la primul miting după percheziția de la Mar-a-Lago: „FBI și Departamentul de Justiție au devenit niște monștri vicioși” appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 193 de zile de invazie. Centrala nucleară Zaporojie a fost din nou deconectată de la principala sa linie electrică externă în urma unor bombardamente, potrivit ONU
Next post O celebră prezentatoare de știri s-a sinucis, după ce a găsit lenjeria altei femei în casa pe care o împărțea cu logodnicul său