Tinder lansează un abonament premium, care oferă „potriviri de calitate”. Cât costă noul serviciu

  • Noul abonament „high-end” costă 500$ și este numit provizoriu Tinder Vault.
  • Reprezentanții Tinder spun că noul serviciu va oferi „o experiență și mai distractivă”.
  • 40% dintre utilizatorii generației Z la nivel global spun că își doresc relații pe termen lung.

O relație de lungă durată este visul oricui și se pare că acesta este și obiectivul numărul unu al utilizatorilor Tinder. Totuși, aplicațiile de dating nu reușesc să îți găsească marea dragoste. Pentru a veni și mai mult în ajutorul celor care își caută iubirea, Tinder mai lansează un abonament, unul premium.

Compania vrea să îți pună la dispoziție un nou abonament „high-end”, de nu mai puțin de 500 de dolari pe lună. Numit provizoriu Tinder Vault, reprezentanții companiei spun că noul serviciu va oferi „o experiență și mai distractivă” și „potriviri de calitate” pentru utilizatorii „exclusivi”. Acest ultim produs pare să facă parte din planul aplicației de dating de a-și crește profiturile, care în ultimul timp au tot fost în scădere. Când a fost întrebat despre impactul pe care noul abonament l-ar putea avea, CEO-ul interimar al Tinder, Bernard Kim, a lăsat să se înțeleagă că Tinder speră că Tinder Vault este o modalitate de a crește profiturile companiei, făcând apel la dorințele romantice ale bogaților.

40% dintre utilizatorii generației Z la nivel global vor relații pe termen lung

40% dintre utilizatorii generației Z la nivel global spun că își doresc relații pe termen lung, care necesită dedicare. Ei vor dragoste și conexiune, însă nu ar putea găsi asta într-o aplicație de dating, arată datele disponibile. Sondajele arată că majoritatea caută relații pe termen lung. Tinder însuși susține că aceste relații sunt visul oricărui membru al aplicației. Totuși, nici Tinder, nici alte aplicații de dating, nu publică vreodată date despre cât de mulți dintre utilizatorii lor găsesc astfel de relații prin intermediul acestor platforme.

Citește și

The post Tinder lansează un abonament premium, care oferă „potriviri de calitate”. Cât costă noul serviciu appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Nechita

Previous post Scandal în Coreea de Sud. Aproape 40.000 de copii din 150 de țări, evacuați din cea mai mare tabără de cercetași
Next post VIDEO Momentul în care un candidat la prezidențialele din Ecuador este ucis. Cu o săptămână în urmă spunea că este amenințat de traficanții de droguri