Teodosie a zis să plouă, Dumnezeu a ascultat. Reacții lanț pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului

  • Preoții din Arhiepiscopia Tomisului, în frunte cu IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, au inițiat o campanie de rugăciuni la vreme de secetă.
  • El a îndemnat preoţii şi stareţii din eparhie să se roage pentru ploaie.
  • Rugăciuni similare vor mai avea loc în zilele de 18 iulie, 20 iulie şi 22 iulie, pe un câmp şi în fiecare zi în biserică.
  • Excelent. Noi știam de 2 zile că vine ploaia, au zis cei de la ANM”, a fost replica lui Florin Ristei.

Preoții din Arhiepiscopia Tomisului, în frunte cu IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, au inițiat o campanie de rugăciuni la vreme de secetă. Preoții au ieșit pe câmpuri sau în apropierea unor fântâni, oficiind slujbe prevăzute în situație de secetă.

Programul campaniei de rugăciuni a fost publicat și pe pagina oficială a Arhiepiscopiei Tomisului, în fiecare zi, se vor oficia slujbe în biserici.

El a îndemnat preoţii şi stareţii din eparhie să se roage pentru ploaie. Rugăciuni similare vor mai avea loc în zilele de 18 iulie, 20 iulie şi 22 iulie, pe un câmp şi în fiecare zi în biserică.

După rugăciunile asidue, Arhiepiscopia Tomsului a publicat pe pagina de Facebook o imagine cu timpul probabil, susținând, cu alte cuvinte, că norii și ploaia de la Constanța au apărut ca urmare a miracolului rugăciunilor lui Teodosie: „A ascultat Dumnezeu rugăciunile”, a fost descrierea capturii foto.

Reacțiile nu au întârziat să apară, printre cele mai apreciate comentarii a fost cel al lui Florin Ristei, fostul component al trupei Amici, care nu s-a putut abține să nu precizeze că ANM deja anunțase venirea ploii de mai bine de două zile. „Excelent. Noi știam de 2 zile că vine ploaia, au zis cei de la ANM”, a fost replica lui Florin Ristei.

The post Teodosie a zis să plouă, Dumnezeu a ascultat. Reacții lanț pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului appeared first on Aleph News.

Previous post Ion Cristoiu: Ana Pauker „nu era capabilă nici să-şi schimbe cămaşa de noapte de pe ea”
Next post BILANȚUL ZILEI. 2.165 de cazuri noi în ultima zi și un deces COVID