Sunt preferate de o lume întreagă. Ce fructe populare pot provoca infertilitate și cancer

  • Experții americani de la Environmental Working Group au analizat 36.000 de mostre din 48 de fructe și au întocmit o listă a celor mai periculoase.
  • Pe primul loc în anti-rating sunt căpșunile. De ce acest fruct preferat poate fi periculos?
  • Răspunsul este simplu – pesticide, al căror conținut atinge uneori nivelul de 70%.

Experții americani de la Environmental Working Group au analizat 36.000 de mostre din 48 de fructe și au întocmit o listă a celor mai periculoase. Pe primul loc în anti-rating sunt căpșunile. De ce acest fruct preferat poate fi periculos? Răspunsul este simplu – pesticide, al căror conținut atinge uneori nivelul de 70%.

Aproape toate probele de căpșuni conțin substanțe nocive care afectează negativ starea și funcționarea organismului. Potrivit experților, pesticidele în cantități mari pot provoca infertilitate, diabet, boala Parkinson, obezitate și chiar oncologie.

Desigur, pesticidele se găsesc și în alte fructe, legume și fructe de pădure, inclusiv pere, struguri, roșii, cartofi și altele. Cu toate acestea, după cum arată studiul, concentrația lor în căpșuni depășește limita.

Pentru a nu pune în pericol organismul, este mai bine să te limitezi la o cantitate mică de căpșuni pe sezon sau să le cultivi singur.

Dacă arunci fructele de pădure cumpărate și treci la căpșunile făcute în gradină, acestea au un avantaj: curăță organismul și reînnoiesc compoziția sângelui.

Fructele de pădure cresc numărul de celule roșii din sânge, au un efect antibacterian antiinflamator, îmbunătățesc digestia, promovează producția hormonului bucuriei, întăresc țesuturile și vasele de sânge și îmbunătățesc activitatea inimii. Există contraindicații, dar acestea sunt mai mult limitate la intoleranță individuală, tulburări gastrointestinale și ulcer peptic.

The post Sunt preferate de o lume întreagă. Ce fructe populare pot provoca infertilitate și cancer appeared first on Aleph News.

Previous post Propunerea bizară pentru 20.000 de dolari pe care o femeie a primit-o pe o rețea de socializare. Ce i-a cerut bărbatul a devenit viral pe internet
Next post Ce spun experții. Cum ne poate afecta pe toți dolarul american puternic