„Spare” este ținta ironiilor într-o nouă carte de parodii. Cum este descrisă Meghan Markle

  • O nouă carte ironizează memoriile prințului Harry, „Spare”.
  • Cartea, intitulată „Spare Us! A Harrody”, va fi lansată în Ziua Păcălelilor de Aprilie.
  • Autorul cărții este Bruno Vincent, care a parodiat și alte lucrări.

O nouă carte ce va fi lansată în Ziua Păcălelilor, ironizează cartea de memorii a prințului Harry, Spare”. Cartea promite să intre adânc în interiorul zidurilor castelului” și să ironizeze romanul recent lansat de ducele de Sussex. Intitulată Spare Us! A Harrody”, coperta prezintă o imagine a prințului cu gura acoperită cu bandă adezivă.

Printre momentele ironizate se numără și detaliile privind degerăturile pe care Harry le-a suferit în urma unei plimbări caritabile de 200 de mile în Arctica, precum și decizia lui Harry de a scrie o carte despre viața sa în ciuda dorinței sale de intimitate.

Această carte relatează povestea unui individ care a fost constant invadat și manipulat de presă, iar pentru a obține intimitate, a scris o carte care dezvăluie detalii intime din viața sa. Editorul său a parodiat și lucrările și altor autori.

Cum este descrisă Meghan Markle

Recenta carte a prințului Harry, Spare, a fost ironizată, iar Meghan este descrisă ca fiind fată de sororitate, actriță, influencer și victimă”, scrie The Mirror.

Această versiune a lui Spare a fost scrisă de Bruno Vincent, care ieșit în lumina reflectoarelor cu cărțile sale de parodie Enid Blyton. Publicată de Little Brown, care este deținută de Hachette, cartea de parodii va fi lansată pe 1 Aprilie.

Un comunicat de presă care promovează „Spare Us!” spune: „S-a născut într-o dinastie veche, puternică și, fără nicio vină a lui, a devenit unul dintre cei mai recunoscuți oameni de pe planetă. Viața lui a fost un baraj constant de intruziune și manipulare a presei. Până când, în cele din urmă, a cerut să se oprească. Pentru a obține intimitatea pe care o ținea atât de mult, a scris o carte despre degerături. Totul pentru intimitate! Aceasta este povestea lui.”

Citește și

The post „Spare” este ținta ironiilor într-o nouă carte de parodii. Cum este descrisă Meghan Markle appeared first on Aleph News.

Previous post Povestea femeii care a învățat să scrie și să citească la 39 de ani. Cum a devenit una dintre cele mai vândute autoare de cărți din UK
Next post Tova Friedman a devenit vedetă pe TikTok la 85 de ani. Poveștile ei despre Holocaust i-au adus succesul. VIDEO