Simona Halep şi Toni Iuruc divorţează la mai puţin de un an de la căsnicie: „Am hotărât de comun acord să ne despărţim”

Simona-Halep-Charleston-Open-2022Simona-Halep-Charleston-Open-2022

  • Simona Halep, dublă câştigătoare de Grand Slam, şi soţul ei, Toni Iuruc, au decis să divorţeze după mai puţin de un an de la căsnicie.
  • Deşi în primă fază a negat informaţia, milionarul Toni Iuruc a recunoscut că cei doi se despart.
  • Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit în 2021, după doi ani de relaţie, la data 15 septembrie, într-o zi de miercuri, respectând tradiţiile machedoneşti.

Simona Halep, dublă câştigătoare de Grand Slam, şi soţul ei, Toni Iuruc, au decis să divorţeze după mai puţin de un an de la căsnicie. Deşi în primă fază a negat informaţia, milionarul Toni Iuruc a recunoscut că cei doi se despart.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim. Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică….De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!” a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit în 2021, după doi ani de relaţie, la data 15 septembrie, într-o zi de miercuri, respectând tradiţiile machedoneşti.

Căsătoria religioasă şi petrecerea de după erau programate să aibă loc pe 13 noiembrie 2022, la Cazino Sinaia.

Autor: Iulian Moşneagu

The post Simona Halep şi Toni Iuruc divorţează la mai puţin de un an de la căsnicie: „Am hotărât de comun acord să ne despărţim” appeared first on Aleph News.

Previous post Uniunea Europeană va interzice importurile de petrol rusesc începând cu 5 decembrie
Next post Vladimir Putin susține că Rusia „nu a început” atacul militar în Ucraina