Și Chelsea îl vrea pe Mbappe. În cursa pentru semnătura atacantului mai sunt două cluburi sportive

  • Clubul londonez Chelsea îl vrea pe Kylian Mbappe. În cursa pentru semnătura atacantul de la Paris Saint-Germain sunt și Liverpool şi Real Madrid.
  • Francezul a refuza o ofertă de 300 de milioane de dolari din partea echipei Al-Hilal din Saudi Pro League.
  • Presa britanică scrie că Liverpool ar fi discuta să îl aducă pe Mbappe sub formă de împrumut.

Clubul londonez Chelsea îl vrea pe Kylian Mbappe. În cursa pentru semnătura atacantul de la Paris Saint-Germain sunt și Liverpool şi Real Madrid.

PSG e interesată să încaseze în această vară bani pe transferul Ghetei de Aur de la Cupa Mondială 2022, după ce francezul a refuza o ofertă de 300 de milioane de dolari din partea echipei Al-Hilal din Saudi Pro League, scrie Mediafax.

Presa britanică scrie că Liverpool ar fi discuta să îl aducă pe Mbappe sub formă de împrumut.

Mbappe ar fi primit o ofertă de 50 de milioane de euro de la Real Madrid la începutul acestei luni, pe langa oferta de 300 de milioane de euro de la clubul Al-Hilal.

Într-un interviu pentru Le Figaro, fondatorul al Observatoire du sport business, Vincent Chaudel, spune că în termeni de imagine, Parisul are mai mult de câștigat decât de pierdut la nivel național, în timp ce Kylian Mbappé are mai mult de pierdut decât de câștigat.

Citește și:

The post Și Chelsea îl vrea pe Mbappe. În cursa pentru semnătura atacantului mai sunt două cluburi sportive appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Paun Mihaela

Previous post ANM: Cod galben de ploi și vijelii în jumătate de țară. Vremea se răcește în București
Next post 3 din 10 adulți au anxietate când comandă la restaurant. Vicepreședinte ANPC: Clienții au dreptul să știe ce mănâncă