Sexpert! Goop guru lansează un ghid de vibratoare obraznice după ce a lansat un alt vibrator

  • Goop a lansat „ghidul complet” al vibratoarelor.
  • Gwyneth Paltrow a lansat un nou vibrator cu numele de Viva La Vulva.
  • Noul vibrator inventat de actriță costă 98 de dolari.

Gwyneth Paltrow pentru a sărbători noua sa creație, vibratorul Viva La Vulva, în valoare de 98 de dolari a lansat și un ghid complet” al vibratoarelor, în cadrul brandului său- Goop.

Acesta include elementele de bază” ale jucăriilor sexuale, instrucțiuni despre cum să le folosești și cum te ajută fiecare. Actrița și-a îndreptat atenția spre jucăriile sexuale încă din pandemie, când se plictisea în carantină.

Prin proiectele sale Gwyneth încearcă să demonstreze că femeilor nu trebuie să le fie rușine de corpul lor și de dorințele pe care le au, dar și că ele trebuie să fie unite.

Tocmai de aceea de când Kourtney Kardashian a lansat gama Poosh în 2019, brandul a fost pus în opoziție cu cel al lui Paltrow. Dar, potrivit celor două celebrități devenite guru ai stilului de viață, rivalitatea este o narațiune falsă – și pentru a o dovedi, lansează o nouă colaborare: lumânarea Goop x Poosh This Smells Like My Pooshy.

Ea este inspirată de lumânarea virală a lui Goop, This Smells Like My Vagina. Lumânarea care conține note de gardenie neagră, fructe de pădure și mușchi de stejar costă 75 de dolari.

The post Sexpert! Goop guru lansează un ghid de vibratoare obraznice după ce a lansat un alt vibrator appeared first on Aleph News.

Previous post Un sfert din mamele minore din UE provin din România
Next post Un general pensionar a fost suspendat din funcţia de consilier militar după ce a criticat-o pe Prima Doamnă a Americii pe Twitter