Serviciile secrete americane sunt în alertă: Va folosi Moscova bomba atomică? Posibil

  • Directorul american de informaţii Avril Haines: „Trebuie să ne aşteptăm la totul de la Moscova. Putin nu a renunţat la ideea de a cuceri toată Ucraina”.
  • Folosirea arsenalului atomic de către Rusia ţine pe jar o lume întreagă.
  • Serviciile secrete occidentale se tem că, frustrat că „operaţiunea militară specială” nu decurge potrivit planurilor sale, Putin va încerca soluţia extremă.

Directorul american de informaţii Avril Haines: „Trebuie să ne aşteptăm la totul de la Moscova. Putin nu a renunţat la ideea de a cuceri toată Ucraina”.

Folosirea arsenalului atomic de către Rusia ţine pe jar o lume întreagă. Serviciile secrete occidentale se tem că, frustrat că „operaţiunea militară specială” nu decurge potrivit planurilor sale, Putin va încerca soluţia extremă.

Potrivit directorului Avril Haines, „ruşilor le va lua ani să-şi revină. Vor putea avansa, dar într-un mod limitat, iar frustrarea i-ar putea duce la atacuri cibernetice, să controleze reţelele energetice şi chiar să folosească bomba atomică.

La rândul lor, ucrainenii ar trebui să poată stabiliza frontul şi să recâştige o parte din sud. Războiul este de aşteptat să fie lung şi pentru că Putin, deşi şi-a pierdut capacitatea de a ataca pe mai multe fronturi, nu a renunţat la ideea de a cucerind întreaga ţară”.

The post Serviciile secrete americane sunt în alertă: Va folosi Moscova bomba atomică? Posibil appeared first on Aleph News.

Previous post Cercetătorii au descoperit că acupunctura ajută la reducerea durerilor de cap
Next post Ion Cristoiu: În urmă cu un secol şi ceva Caragiale a prevăzut telenovelizarea Presei occidentale de azi