Scapă de canicula de afară cu o vizită la Peștera Valea Cetățenii, de la Râșnov

  • Înconjurat de rocă jurassică, vei uita de canicula de afară și vei respira un aer ca într-o dimineață de primăvară.
  • Datorită amenajărilor făcute în 2010, Peștera Valea Cetății a putut fi înscrisă în circuitul turistic și a fost declarată zonă protejată de interes național și un monument al naturii.
  • Iar dacă ai noroc, poți da de Filarmonica din Brașov, care se bucură de acustica Peșterii și din când în când, susține concerte într-un spațiu amenajat, la care participă un număr redus de spectatori.

Poți stinge canicula cu temperaturi de 9 grade aici, în România. Pentru asta, trebuie să intri în Peștera Valea Cetății, de la Râșnov, unde temperatura este tot timpul între 9 și 12 grade, indiferent de anotimp.

Înconjurat de rocă jurassică, vei uita de canicula de afară și vei respira un aer ca într-o dimineață de primăvară.

Deși intrarea se făcea doar târâș, pasionații de speologie s-au strecurat prin intrarea îngustă pentru a descoperi minunile create de natură. Datorită amenajărilor făcute în 2010, Peștera Valea Cetății a putut fi înscrisă în circuitul turistic și a fost declarată zonă protejată de interes național și un monument al naturii.

Câteva ore la Râșnov, în zona Peșterii este pontul pe care ți-l dă și Claudia Nițu, travel blogger pentru a scăpa de caniculă. Iar dacă ai noroc, poți da de Filarmonica din Brașov, care se bucură de acustica Peșterii și din când în când, susține concerte într-un spațiu amenajat, la care participă un număr redus de spectatori.

The post Scapă de canicula de afară cu o vizită la Peștera Valea Cetățenii, de la Râșnov appeared first on Aleph News.

Previous post VIDEO. Un robot de șah și-a apucat adversarul de doar 7 ani și i-a rupt degetul
Next post Incendiu la incineratorul de deșeuri periculoase din județul Prahova