SANADOR aniversează un an de la inaugurarea primului bloc operator complet digitalizat din România, la Spitalul Clinic SANADOR

SANADOR aniversează un an de la inaugurarea primului bloc operator complet digitalizat din România, la Spitalul Clinic SANADOR, în care se efectuează intervenții complexe din chirurgia cardiovasculară minim invazivă.

Sălile de operație și noua secție de terapie intensivă cardiovasculară inaugurate în urmă cu 12 luni au permis dezvoltarea activității Centrului de excelență în chirurgia cardiovasculară minim invazivă, cu rezultate remarcabile.

Dintre intervențiile pe inimă și pe vasele mari, 64% au fost realizate prin tehnici minim invazive, chirurgicale, endovasculare sau hibride.

Centrul de excelență în chirurgia cardiovasculară minim invazivă de la Spitalul Clinic SANADOR este singurul din România acreditat international.

The post SANADOR aniversează un an de la inaugurarea primului bloc operator complet digitalizat din România, la Spitalul Clinic SANADOR appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Paun Mihaela

Previous post Fanii lui Sam Altman postează meme-uri despre momentul revenirii. Cum este văzută „întoarcerea eroică”
Next post Novak Djokovic a câștigat al şaptelea titlu ATP Finals. Ce record a stabilit tenismenul