Rihanna împărtășește o fotografie cu băiețelul ei și glumește că acesta este supărat că își duce fratele care urmează să se nască la Oscaruri

  • Superstarul pop, în vârstă de 35 de ani, care a anunțat că este însărcinată după spectacolul de la Super Bowl de luna trecută, urmează să interpreteze piesa Lift Me Up, nominalizată la premiile Oscar, pe 12 martie.
  • Duminică, ea a distribuit o înregistrare video cu fiul ei cel mare, care s-a născut în luna mai a anului trecut.
  • Înaintea spectacolului, Rihanna a distribuit pe Instagram o fotografie cu un prim-plan al feței fiului ei care pare supărat.

Rihanna a glumit spunând că băiețelul ei este supărat că ea îl duce pe fratele său care urmează să se nască la Oscaruri în locul lui. Superstarul pop, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit că este însărcinată luna trecută, la doar câteva ore după ce a cântat la Super Bowl din Arizona.

Duminică, ea a distribuit o înregistrare video cu fiul ei cel mare, care s-a născut în luna mai a anului trecut, vizionând videoclipul ei pentru piesa Lift Me Up, înainte de prestația ei foarte așteptată la cea de-a 95-a ceremonie a premiilor Oscar.

Cântăreața va interpreta piesa nominalizată la Oscar în cadrul ceremoniei care va avea loc pe 12 martie la Dolby Theatre din Los Angeles.

Înaintea spectacolului, Rihanna a distribuit pe Instagram o fotografie cu un prim-plan al feței fiului ei care pare supărat.

Ea a dat o legendă la postarea de pe Instagram: Fiul meu când a aflat că fratele său merge la Oscaruri și nu el @theacademy #oscarnominee #oscarperformancein1week”. Cântăreața a distribuit, de asemenea, un scurt clip în care copilul se uită la videoclipul ei pentru piesa Lift Me Up pe un laptop, în timp ce stătea în poala ei la o masă din sufragerie.

Cântecul – scris pentru continuarea superproducției Marvel, Black Panther: Wakanda Forever – a primit o nominalizare pentru cel mai bun cântec original – prima ei nominalizare la Oscar. Nominalizată a fost și piesa Hold My Hand a lui Lady Gaga din Top Gun: Maverick.

Cântăreața americană a câștigat premiul în 2019 pentru hitul său Shallow din filmul A Star Is Born, în care a jucat alături de Bradley Cooper. Lift Me Up i-a adus Rihannei mai multe nominalizări de-a lungul sezonului de premii din 2023, inclusiv la Globurile de Aur și la Critics Choice Awards.

The post Rihanna împărtășește o fotografie cu băiețelul ei și glumește că acesta este supărat că își duce fratele care urmează să se nască la Oscaruri appeared first on Aleph News.

Previous post Klaus Iohannis a avut luni o întrevedere cu preşedinţii celor două Camere ale Dietei Naţionale a Japoniei, cu care a discutat despre Declaraţia Comune de Instituire a Parteneriatului Strategic România-Japonia
Next post Persoane din interiorul Twitter au declarat că utilizatorii aplicației nu vor mai fi protejați de troli