Regizorul Christopher Nolan te invită la Oppenheimer: „Am scris scenariul foarte rapid”

  • Din 21 iulie vezi în cinema unul dintre cele mai așteptate filme: Oppenheimer.
  • Filmul urmărește povestea unui bărbat expert în arme nuclare, al cărui destin a fost schimbat de război.
  • Thriller-ul biografic este scris, produs și regizat de Christopher Nolan.

Din 21 iulie vezi în cinema unul dintre cele mai așteptate filme: Oppenheimer. Thriller-ul biografic este scris, produs și regizat de Christopher și este bazat pe volumul American Prometheus din 2005.

Filmul urmărește povestea unui bărbat expert în arme nuclare, al cărui destin a fost schimbat de război. Rolul principal este interpretat de Cillian Murphy. Hai să vezi o parte din trailer

Nolan te invită la film.

„În cazul acestui film, am scris scenariul foarte rapid. A fost prima dată când am făcut asta. A fost clar pentru toată lumea care a citit scenariul că suntem în această cursă cu Oppenheimer”, a declarat regizorul.

Citește și:

The post Regizorul Christopher Nolan te invită la Oppenheimer: „Am scris scenariul foarte rapid” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Tohaneanu Andrei

Previous post Avertizare cod galben de caniculă. Maximele vor ajunge la 37 de grade Celsius. Cum va fi vremea în București
Next post VIDEO. Kate Middleton o consolează pe Ons Jabeur, după înfrângerea de la Wimbledon