Regizorii de la „The Gray Man” îl readuc pe Regé-Jean Page pentru a fi următorul James Bond

  • Vedeta din „Bridgerton” este considerată una dintre favorite pentru a-i lua locul lui Daniel Craig.
  • Daniel Craig s-a retras din rolul lui Bond după filmul ,,No Time to Die” de anul trecut.
  • ,,The Gray Man” este disponibil pentru streaming pe Netflix acum.

Frații Russo au readus-o pe vedeta din Bridgerton, Regé-Jean Page, în lupta pentru a deveni următorul James Bond, potrivit The Independent.

Regizorii Joe și Anthony Russo, cunoscuți mai ales pentru că au regizat ,,Marvel’s Avengers„: ,,Infinity War” și ,,Endgame„, au lucrat recent cu Page la thrillerul Netflix ,,The Gray Man„.

Daniel Craig s-a retras din rolul lui Bond după filmul ,,No Time to Die” de anul trecut. Succesorul său în rolul popularului superspion nu a fost încă anunțat.

Page este adesea citat ca fiind unul dintre candidații principali pentru acest rol, alături de actori precum Tom Hardy și Idris Elba.

Întrebat despre perspectiva ca Page să joace rolul lui Bond, Joe Russo a declarat pentru Radio Times.

,,Este fantastic. Adică, are mai multă carismă în degetul mic decât majoritatea oamenilor în tot corpul lor. Așa că, știi, ne uitam la el cum face orice – adică ne uitam la el cum stă pe telefon!” .

,,The Gray Man” a primit în mare parte recenzii mediocre din partea criticilor. Într-o recenzie pentru The Independent, un cititor a scris că filmul ,,pare ciudat și lipsit de acțiune„.

,,The Gray Man” este disponibil pentru streaming pe Netflix acum.

The post Regizorii de la „The Gray Man” îl readuc pe Regé-Jean Page pentru a fi următorul James Bond appeared first on Aleph News.

Previous post Boris Johnson i-a conferit lui Zelenski „Premiul Winston Churchill pentru Leadership” 
Next post (P)Patronatul Producătorilor Industriali de Medicamente din România: Problema aprovizionării cu gaze către Europa ar putea provoca consecințe negative asupra furnizării de medicamente