Regional Business Summit a ajuns la ediţia a treia: România şi regiunea trebuie să îşi îmbunătăţească brandul

  • Este nevoie de un rebranding al regiunii RO, pentru că percepţia este că este o zonă riscantă.
  • Speakerii conferinței: România şi regiunea sunt un loc bun de business.
  • Expansiunea la nivel regional poate servi ca prim pas pentru expansiunea europeană.

Este nevoie de o strategie bună, de echipe bune, dar şi de networking pentru ca un business să treacă graniţele cu succes, a fost principalul mesaj al liderilor de business care au participat la cea de-a treia ediţie a Regional Business Summit, organizat de Ziarul Financiar. România și regiunea au nevoie de un rebranding, pentru că nu mai este o zonă riscantă, care produce numai bunuri ieftine, au mai spus speakerii conferinței.

„Printre speakerii conferinței au fost antreprenori și lideri de business care au experiența expansiunii la nivel internațional, dar și lideri de companii internaționale care au deja prezență în 50-60 de piețe internaționale. Dacă treci granița în regiune, nu sunt niște bariere culturale atât de mari, de exemplu, iar asta nu e o provocare. Dacă mergi, de exemplu, în piețele asiatice, unde sunt diferențe culturale mari, atunci această barieră culturală poate deveni o provocare reală”, a explicat Răzvan Botea, editor la Ziarul Financiar, la Aleph News.

Citește și

The post Regional Business Summit a ajuns la ediţia a treia: România şi regiunea trebuie să îşi îmbunătăţească brandul appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Nechita

Previous post Angel Tîlvăr: „Alături de Statele Unite și de aliați, România rămâne pe deplin solidară cu Ucraina”
Next post Curtea Supremă a SUA ar urma să respingă imunitatea pretinsă de Trump. Decizia riscă să întârzie procesul penal federal de la Washington