Rebel Wilson susține că Meghan Markle nu este „la fel de caldă” ca „adorabilul” Prinț Harry

  • Rebel Wilson a rememorat momentul în care i-a întâlnit pentru prima dată pe Prințul Harry și Meghan Markle într-o excursie în California cu mama ei, susținând că Ducesa nu era la fel de cool”.
  • Vedeta a adăugat curând că Harry a fost adorabil” și nu ar fi putut fi mai drăguț”.
  • O altă persoană a declarat: Rebel Wilson a jucat în mai multe filme care s-au descurcat destul de bine la box office. Meghan s-a dovedit a fi nepoliticoasă și petulantă”.

Actrița australiană Rebel Wilson a rememorat momentul în care a avut privilegiul de a-i întâlni pentru prima dată pe Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluind că Ducesa de Sussex nu a fost atât de caldă” pe cât se aștepta.

Ducele Harry, însă, potrivit starului recent logodit Pitch Perfect, a fost adorabil. Vorbind la Watch What Happens Live cu Andy Cohen la începutul acestei săptămâni, Rebel, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit că i-a întâlnit pe regali într-o excursie în statul natal al celor doi, California, împreună cu mama ei.

Meghan nu a fost la fel de cool. Nu era la fel de caldă în mod natural”, a început Rebel. În schimb, vedeta a adăugat curând că Harry a fost adorabil” și nu ar fi putut fi mai drăguț”.

Rebel a continuat să se gândească la motivul pentru care Meghan ar fi putut să nu fie prea încântată să o cunoască, recunoscând că mama ei a recunoscut că mama ei, Sue Bownds, a pus cuplului câteva întrebări ușor nepoliticoase”, cum ar fi Unde sunt copiii tăi?”. Ea a spus că a adăugat: Și eu am spus: Mamă, nu o întreba asta”.

Comentariile lui Rebel au stârnit ulterior dezbateri pe rețelele de socializare, între timp, mulți utilizatori susținând răceala ducesei. Unii au sugerat că Rebel a vorbit urât despre Meghan în trecut și, prin urmare, reacția ei era de așteptat.

Un utilizator Twitter a scris: Sincer, nu am timp pentru Rebel Wilson. Ea s-a arătat ca fiind pro-monarhistă și va folosi orice moment pentru a o face praf pe Meghan”.

Un alt utilizator a comentat: Nu, nu, nu: #MeghanMarkle și nimeni din orbita ei nu dă o pană de cine este Rebel Wilson sau pe cine cunoaște”. Iar un al treilea a spus: Nu, nu, nu: Nu am fost niciodată un fan al lui Rebel Wilson. Și acest lucru este atât de tipic. Mai întâi spune că Meghan nu a fost caldă, dar urmează cu mama mea i-a pus o grămadă de întrebări nepoliticoase.”

Alții au luptat în colțul lui Rebel, totuși, așa cum a spus o persoană: Eu o cred. Ea are o judecată bună. Meghan Markle este o narcisistă. S-a comportat ca și cum ar fi monarhul când s-a căsătorit cu o rezervă la tron”.

O altă persoană a declarat: Rebel Wilson a jucat în mai multe filme care s-au descurcat destul de bine la box office. Meghan s-a dovedit a fi nepoliticoasă și petulantă. O întrebare despre copiii tăi nu este o întrebare nepoliticoasă”.

The post Rebel Wilson susține că Meghan Markle nu este „la fel de caldă” ca „adorabilul” Prinț Harry appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 375 zile de invazie rusă. Vladimir Putin va fi în cele din urmă asasinat de către cercul său intim, prezice Zelenski
Next post CPAC: În discursul de încheiere a conferinţei liderilor conservatori, Trump a transmis că numai el va elibera America de ticăloși